- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi oblomovunhirkasi
-
Giriş kat derken neyi kastediyon canım.mesela bizim burda evler bahçeli.girişi alttan olunca direk duvara bakıyon.öyle bi giriş mi.yoksa girişleri yüksek oluyo giriş kat oluyo ama 3.kata denk geliyo öyle bi girişten mi bahsediyon.Sevgili hanımlar,
Eşimle bir daire alabilmek için kredi peşinatı biriktiriyoruz.
Nasipse 3-4 ay içinde krediye girme durumumuz var.
Elbette her şey istediğimiz gibi olmayabilir, bütçemiz kısıtlı.
Ara kat küçük bir daire yerine bir oda daha fazla yüksek giriş bir daire daha mantıklı olabilir mi sizce?
Yüksek giriş dairede oturan arkadaşlar bu konuda fikir verebilirse çok sevinirim.
Şöyle örneklendireyim, 75-80 metrekare 2+1 bir ara kat mı yoksa 100-11o metrekare 3+1 bir giriş kat mı?
Teşekkürler.
Giriş kat derken neyi kastediyon canım.mesela bizim burda evler bahçeli.girişi alttan olunca direk duvara bakıyon.öyle bi giriş mi.yoksa girişleri yüksek oluyo giriş kat oluyo ama 3.kata denk geliyo öyle bi girişten mi bahsediyon.
valla ablam oturuyor oda sizin gibi düşündü ve geniş olsun 1. kat olsa da olur dedi gayet memnun ama onların balkonları yola baktığı için rahatlar bence yani başka bir apartmana baksa iyi olmazdı sanırım :)
Giris kat derken,balkonsuz,camlar yerde mi?
Aa o zmn tabikide buyuk daireeeee...Şu an sadece netten bakıyoruz ama girişten kastım balkonu olan ama altında yalnızca bir kat bulunan, alçak daireler. Düz , balkonsuz giriş katın bir tık üstü diyeyim.
Öyleyse bakın derim daha mantıklı dediğiniz gibi bi oda fazla olacak.belki şimdi iki kişilik için 70m2 idare eder denilenebilir ama ömür boyu oturacağınız düşünülürse 100m2 daha mantıklı ki yarın öbür gün çocuk olacak onun eşyaları sizin eşyalarınız derken 3+1ancak yetecek.Şu an sadece netten bakıyoruz ama girişten kastım balkonu olan ama altında yalnızca bir kat bulunan, alçak daireler. Düz , balkonsuz giriş katın bir tık üstü diyeyim.
evim değil ama yüksek giriş katta oturuyorum kira da
neyini sormak istiyorsun , önü açıksa sorun yok bence gayet iyi alt kat
Sevgili hanımlar,
Eşimle bir daire alabilmek için kredi peşinatı biriktiriyoruz.
Nasipse 3-4 ay içinde krediye girme durumumuz var.
Elbette her şey istediğimiz gibi olmayabilir, bütçemiz kısıtlı.
Ara kat küçük bir daire yerine bir oda daha fazla yüksek giriş bir daire daha mantıklı olabilir mi sizce?
Yüksek giriş dairede oturan arkadaşlar bu konuda fikir verebilirse çok sevinirim.
Şöyle örneklendireyim, 75-80 metrekare 2+1 bir ara kat mı yoksa 100-11o metrekare 3+1 bir giriş kat mı?
Teşekkürler.
kuzenimin en ust katti evi soyuldu. hem de hirsiz bildigin kapidan girmis.Biraz hırsızlık olayları korkutuyor açıkçası.
Alçak olduğu için bir alt kattan tırmanma gibi.
Bundan çekiniyorum mesela.
Bence giriş kat olsun dar olmasın.
Ben zaten severimde giriş katı, genelde giriş kat yada 1.kat tercih ederim.
Şuanki evimde giriş kat yuksekte değil ama ben memnunum, yalnız balkon kapıları 2 kapılı, pencereler demirli, ve semtin temiz olması vede evin konumuda önemli...
Evin ferahlığıda önemli, bazı giriş katlar karanlık oluyor, ustler daha ferah oluyor böyle yerlerde. karanlık olacağına dar olsun daha iyi.
Birde nacizane dostça fikrim faize hiç bulaşmayın derim, hayır getirmiyor faiz.
Hayırlı olmadıktan sonra kira daha mantıklı.
Ben de bunun kararını veremiyorum.
Hem hırsızlık olayı korkutuyor, hem de bakıyorum yüksek girişler aylardır satılık, bir türlü gitmiyor.
Yani şimdilik alalım, borcumuz bitince satıp başka alırız desem çok uğraşırız gibi duruyor.
Gerçi evlerin satılmamasının nedeni burdaki abartı fiyatlar olabilir.
Fikrim biraz daha para biriktirip ara kat almaktan yana ağır basıyor çoğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?