Havuz yöntemi neÇok çok korkulacak kadar da değil tüp bebek denenebilir amh önemli evet. Gerekirse havuz yöntemi ile tüp bebek tedavisi uygulanır moral bozmaya gerek yok
Düşük dozda ilaçla bir kaç ay yumurta toplama işlemi yapılıyor toplanan yumurtalar donduruluyor içlerinden en kaliteli olanlar seçilip transfer yapılıyor bu da gebelik şansını yükseltiyor. Tabi bu tedavi şekli yumurta rezervi az olan hasta grubuna uygulanıyorHavuz yöntemi ne
gayet duzenli 28 günde bir nadiren 26 gunde bir . hic gecikme olmazAdetiniz normal de nasıl ?
Çok çok korkulacak kadar da değil tüp bebek denenebilir amh önemli evet. Gerekirse havuz yöntemi ile tüp bebek tedavisi uygulanır moral bozmaya gerek yok
onun sonucu 3 gunde çıkıyormuş . fsh yuksek olunca da doğal yolla hamile kalma şansı dusukmus sanirimFsh ay ay bile farkediyor önemli olan amh eğer o düşük çıkaraa endişelenin
Sizin dr fazla abartmış benden söylemesi erken menapoz dediğide öyle hemen olmaz korkmayın fsh 15 ve üzeri risktir. Siz bir sonraki ay tekrarlayın daha altı çıkarsa yüksek olan baz alınır yine fakat daha yükselmediğinden emin olunur. Korkacak bir şey yokaslında ben bebek olmamasından cok erken menopozda n korkuyorum
cok tesekkur ederim umarım sizin dediginiz gibidir. hic beklemediğim bişeydi şok yaşadım resmen. amg sonucu düşükse ne olur dedim bebek şansın olmaz menopoza girersin dedi. ama diğer ay fsh yenilenmek lazim da dedi. su an gozume uyku girmiyor sonucu dusunmektenSizin dr fazla abartmış benden söylemesi erken menapoz dediğide öyle hemen olmaz korkmayın fsh 15 ve üzeri risktir. Siz bir sonraki ay tekrarlayın daha altı çıkarsa yüksek olan baz alınır yine fakat daha yükselmediğinden emin olunur. Korkacak bir şey yok
Benim bildigim düşük yaşayan insanlarin doktorlar tarafından araştırıldığı düşük sebebinin kurtaji o yüzden sordum neden oldunuz diye 1 saglikli gebeliginiz olmuş
adetin 3. gunu bakıldiFsha nezaman bakildi?
adetin 3. gunu bakıldi
obur ay yeniden ölçülecek ama düşük çıksa bile yüksek cikan geçerli sanirimZaman dogru ama uykusuzsaniz birgun once iliski olduysa da hormonlarda degisme olabilir
obur ay yeniden ölçülecek ama düşük çıksa bile yüksek cikan geçerli sanirim
Oyle bisey yok buay yuksek cikti onumuzdeki ay dusuk ve hamilesiniz olmaz yuksek mi diyecek
Ailede erken menapoz var mi ?
Labr. hatasıda olabilir devlette mi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?