Yüksek fsh düşük Amh

handeasli55

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
72
13
18
35
Merhabalar. 34 yaşındayım . Adetin 4 günü fsh değeri 20.00 çıktı. Amh ise 0.90. Sizce bu şartlarda doğal yoldan gebe kalabilir miyim. Tecrübesi olan var mı? Bir de Amh testini İstanbul’a göndereceğiz dediler . Bu testin sonucunu etkileyebilir mi? Deneyimi ya da duyumu olan arkadaşlar yazar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.

Folikül falan yazıyor ama ben nereye bakmak gerektiğini bilmiyorum FOLİKÜLER FAZ : 3,5 - 12,5 OVÜLASYON FAZI : 4,7 - 21,5 LUTEAL FAZ : 1,7 - 7,7 MENOPOZ SONRASI: 28,8 - 134,8 yazıyor fsh nin karşısında

ona baktırın asıl. reglinizin 3. günü gidin kaç tane yumurtanız var saysınlar
Adetimin 4. Günü gitmiştim. Ama yumurta falan saymadı sadece rezervin bir tık azalmış dedi. Peki bu Amh testinde yanılma patı duydunuz mu hiç. Ben muğladayım test İstanbul’da yapıldı. Acaba yanılma payı oluyor mu bana bir arkadaş olabiliyor demişti de pek inanmadım

Adetimin 4. Günü gitmiştim. Ama yumurta falan saymadı sadece rezervin bir tık azalmış dedi. Peki bu Amh testinde yanılma patı duydunuz mu hiç. Ben muğladayım test İstanbul’da yapıldı. Acaba yanılma payı oluyor mu bana bir arkadaş olabiliyor demişti de pek inanmadım
Amh değeri laboratuvardan laboratuvara değişebilir

hayır olmuyor toplam rezerviniz azalmış benimde 0.6-0.7 bazen 0.8 çıkıyor ama bunlar birbirine uzak değerler değiller. toplam folikül sayınıza baktırın. 0.8 amh ile ayda 9 folikülü olan da var 1 folikülü olan da

Back
X