- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stresten olabilir, günaşırı ilişkiyi bünye kaldıramamış olabilir, sor bakalım doktora vardır belki bir açıklaması tatlımya bende 1 saat kalkmıorum doktorum gecen ay 30 dk kalkma dedıı gecen hafta 1 saat kalkma dedı kalktgm zaman snra içerden fazlalık akıo ya onda azalma gördum hemde cok hatta tereddutte kaldm esıme yanı heralde bosalmadn dedımm o derece suphedeydım bunu bı arastrmk lazm
o kaçıyoyarn sabah gelıcem dedı de bugun gel mutlaka dedım o iş için diosan olmaz dedi direk güldü ben ona sorarım aksam bi gelmesin o
yumurtlama döneminde rahimin içi ıslak oluyormuş. ıslak olması spermlerin içerde tutunmasını sağlıyormuş.:d kız ben yapcamda ne anlıcamı bılmıorum nolucagını zaten suan hamıle oldugumu sanmıyorum yumurta catladıktan sonra dün ilşki oldu oda sanmıyorum tutsun önceden esımle bırlıkte olduktan snra ayaga kalktgmda dısarı atardı fazlalıklar bayada bol gelırdı iki üç seferdi hiç yok öle bı durum iç çamasırımı ıslatacak kadar azcık sadece heralde mıktar mı azaldı bılmıorm sen bılıomsn ondan yanı umutsuzum
ürolojıye gözuksun dıcek doktor bnmkıde bı türlü gidemedi sadece spermıogram yaptrdı dahada kaldı yanı öylee gün asırı ilşki yani yormus olabılır streste eklenınce tabı en ilşkiye giricemz zaman pes etti işte valla ben anlıorm bu yapanlar nasıl yapmıssstresten olabilir, günaşırı ilişkiyi bünye kaldıramamış olabilir, sor bakalım doktora vardır belki bir açıklaması tatlım
hımmmmmmo kaçıyo
yumurtlama döneminde rahimin içi ıslak oluyormuş. ıslak olması spermlerin içerde tutunmasını sağlıyormuş.
ne yemek yaptın bugün şekerim?hımmmmmm
napcamı sasırdım suan yemek yapsammı yapmasammı bılemedım adamın gelmeme durumu var patlıcan kabak patates bıber kızartması yapıyım dedım dolapda bozulcklar yoksane yemek yaptın bugün şekerim?
oyy ellerine sağlık, bayılırımnapcamı sasırdım suan yemek yapsammı yapmasammı bılemedım adamın gelmeme durumu var patlıcan kabak patates bıber kızartması yapıyım dedım dolapda bozulcklar yoksa
aynenn gel beraber yıyelım valla varya bu aralar yemek yapıorm normalde her zaman yapmammoyy ellerine sağlık, bayılırım
sağlıklı beslenmek şart, yap tabi tatlım, erkeğin kalbine mideden gidiliyor hemaynenn gel beraber yıyelım valla varya bu aralar yemek yapıorm normalde her zaman yapmamm
evet oylee bızımkı eve gelcekmı bakalım amasağlıklı beslenmek şart, yap tabi tatlım, erkeğin kalbine mideden gidiliyor hem
gel,korkma bir şey yapmıyacağım de, gelsinevet oylee bızımkı eve gelcekmı bakalım ama
aynennn bı arasında fişekliyim telde azzcık da bagrıyım azcıkkk cazgırımdırdagel,korkma bir şey yapmıyacağım de, gelsin
gelıomus aradımm :d ay nasıl kandırsam valla dün kıyafetler gydım makyaj yapm fılm actım daha napim yemio numaralarıgel,korkma bir şey yapmıyacağım de, gelsin