- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
adetın 21.günü yapılıyrtam olarak nasıl yapılıyor?belli bir zamanı var mı yapmak için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetın 21.günü yapılıyrtam olarak nasıl yapılıyor?belli bir zamanı var mı yapmak için?
yok yokkk güzel merak etme artık bırdahakı aya kaldıbence hiç yaptırmayalım,şimdi ona da bozulur moralimiz, doktor isterse yaptıralım, niye kaşınıyoruz durduk yerde
regl olsan bıle suan bunu hıssetmen ımkansız gbı bısey kasık agrısı yumurtlama oldugu zaman olur ve senle bende aynıyız senın yumurtalama gunun bugun aramızda bır gun var bnmkıde dündü aksam degerlendırkızlaarrr, regl oacakmışım gibi inceden inceden ağrılarım başladı benim maalesef gerçi daha vakti var, 21 kasımda olacam ama bu kürler önemi çekti acaba, sanki yarın gelecek gibi kasık ağrıları (((((( bu ay da gitti sanırım bebiş heyecanı, önümüzdeki maçlara mı bakacaz ne
hamilelik belirtisi olabilir belki. kasık ağrısı oluyormu.kızlaarrr, regl oacakmışım gibi inceden inceden ağrılarım başladı benim maalesef gerçi daha vakti var, 21 kasımda olacam ama bu kürler önemi çekti acaba, sanki yarın gelecek gibi kasık ağrıları (((((( bu ay da gitti sanırım bebiş heyecanı, önümüzdeki maçlara mı bakacaz ne
regl olsan bıle suan bunu hıssetmen ımkansız gbı bısey kasık agrısı yumurtlama oldugu zaman olur ve senle bende aynıyız senın yumurtalama gunun bugun aramızda bır gun var bnmkıde dündü aksam degerlendır
kasık agrısı yumurta büyüdüğü zaman ve catladıgı zaman olur degelendır hamılelık belırtısı degıldr cunku cok erken olur belırtı için gecen aydan tecrube edındımhamilelik belirtisi olabilir belki. kasık ağrısı oluyormu.
mümkünü yok nasıl değerlendireyim istek heves yok bizimkinde, çok zor..ama ben bu ay eminim çok erken yumurtladım, internette hesapladığımda 6 kasım ovu.günü çıktı, ben 3 kasımda akıntım vardı, bu başka bir şey belki de, adetin 20.günü bugün çünküregl olsan bıle suan bunu hıssetmen ımkansız gbı bısey kasık agrısı yumurtlama oldugu zaman olur ve senle bende aynıyız senın yumurtalama gunun bugun aramızda bır gun var bnmkıde dündü aksam degerlendır
kist olduğunda da kasık ağrısı oluyor.kasık agrısı yumurta büyüdüğü zaman ve catladıgı zaman olur degelendır hamılelık belırtısı degıldr cunku cok erken olur belırtı için gecen aydan tecrube edındım
ahhhh bebeğim nerdeeeeeeeeee bu regl ağrısı gibi, geçen ay hamile kalmadan tüm belirtileri yaşayınca artık neyin ne olduğunu anlamaya başladım..bu ay kasık ağrım hergün vardı gerçi, kürlerden sanırım... bu ince sızı, adet olmadan olur ya, onun gibi..bu kürler öne çeker mi? bilginiz var mı?hamilelik belirtisi olabilir belki. kasık ağrısı oluyormuş
yumurtan catlamıstır belkı ovülasyon gunun cok erken cıkmıs ama senın degelendır bı aksam ilşkiye girmeye calıs buyuk ıhtımal yumurtlama agrısıdr cunku yarın 21. gun mesela testte cıkıo 21.gündemümkünü yok nasıl değerlendireyim istek heves yok bizimkinde, çok zor..ama ben bu ay eminim çok erken yumurtladım, internette hesapladığımda 6 kasım ovu.günü çıktı, ben 3 kasımda akıntım vardı, bu başka bir şey belki de, adetin 20.günü bugün çünkü
çoook .... 10 yaşımdan beri 1 gün aksamadı...27.gün gelirAdetlerin düzenli mi olur?
kız tamam ıste aynı yumurtlama agrısıdr o adet gbı oluo zatn kasıklarada vuruo arada bu böyle adet olana kadar ara ara devam eder zaten adet belırtısıyle bu belırtıler aynıahhhh bebeğim nerdeeeeeeeeee bu regl ağrısı gibi, geçen ay hamile kalmadan tüm belirtileri yaşayınca artık neyin ne olduğunu anlamaya başladım..bu ay kasık ağrım hergün vardı gerçi, kürlerden sanırım... bu ince sızı, adet olmadan olur ya, onun gibi..bu kürler öne çeker mi? bilginiz var mı?
akşama şansımı bi deneyeyim bakalımkız tamam ıste aynı yumurtlama agrısıdr o adet gbı oluo zatn kasıklarada vuruo arada bu böyle adet olana kadar ara ara devam eder zaten adet belırtısıyle bu belırtıler aynı
ayyy valla benım fılm bıle ızlettrdgm oldu :dakşama şansımı bi deneyeyim bakalım
ayyy çok tatlısın yaaa, dur bakalım kısmet bu işler....ayyy valla benım fılm bıle ızlettrdgm oldu :d
ayy napım anacımmm o kadar ugrasıoruz bu adamların psikolojısıne baslarm dedım actm fılm beraber ızledkayyy çok tatlısın yaaa, dur bakalım kısmet bu işler....