1-2 gün daha dayanayım da. duruma göre bakarım. akıntımın hiç gelmemesi canımı sıkıyor. yumurtalarım bu ay gelişmiyor sanırım.inşallah olumsuz bir durum yoktur, içine sinmiyorsa devam etme bırak tatlım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1-2 gün daha dayanayım da. duruma göre bakarım. akıntımın hiç gelmemesi canımı sıkıyor. yumurtalarım bu ay gelişmiyor sanırım.inşallah olumsuz bir durum yoktur, içine sinmiyorsa devam etme bırak tatlım...
aaaa nasıl olur? hayıt aç içilecek diye biliyorum..10 gündür kullanıyorum saçlarım çok dökülürdü, inanılmaz şekilde dökülme durdu, her sabah spordan sonra duş alıp özellikle bakıyorum 10 telden fazla asla dökülmüyor, ben de folik vs vitaminlerin faydası oldu diye düşünüyordum, önceden avuç avuç dökülürdü...hayıtı aç karnına mı içiyorsun? aç karnına içildiğinde saçları çok fazla döktüğünü duymuştum. ama emin değilim. bi araştır istersen tatlım.
gelişiyordur tatlım doktora gidince çıkar ortaya, bazı hanımlarda akıntı olmazmış... ben de aylardır hiç akıntı yaşamıyordum sonra burada topiklerden okuyunca yumurta çatladığında şeffaf akıntı olur diye o zaman anladım sanırım yumurtam çatlamıyor dedim..ama bu ay hayıtla beraber ciddi anlamda yumurta akı şeffaf akıntı yaşadım, yumişlerin çatladığını resmen hissettim1-2 gün daha dayanayım da. duruma göre bakarım. akıntımın hiç gelmemesi canımı sıkıyor. yumurtalarım bu ay gelişmiyor sanırım.
bu sitede bir forumda okumuştum. bayanın biri aç karnına içmiş. saçları çok fazla dökülmeye başlamış. o yüzden dedim. o zaman o bayanın başka bir sebepten bence.aaaa nasıl olur? hayıt aç içilecek diye biliyorum..10 gündür kullanıyorum saçlarım çok dökülürdü, inanılmaz şekilde dökülme durdu, her sabah spordan sonra duş alıp özellikle bakıyorum 10 telden fazla asla dökülmüyor, ben de folik vs vitaminlerin faydası oldu diye düşünüyordum, önceden avuç avuç dökülürdü...
senin adına çok sevindim şekerim. önceden hep akıntım olurdu ilk defa bu ay böyle oldu. kistte yumurta oluşumunu ve gelişimini engeller deniliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.gelişiyordur tatlım doktora gidince çıkar ortaya, bazı hanımlarda akıntı olmazmış... ben de aylardır hiç akıntı yaşamıyordum sonra burada topiklerden okuyunca yumurta çatladığında şeffaf akıntı olur diye o zaman anladım sanırım yumurtam çatlamıyor dedim..ama bu ay hayıtla beraber ciddi anlamda yumurta akı şeffaf akıntı yaşadım, yumişlerin çatladığını resmen hissettim
bilmiyorum ki canım, ama her yerde hayıtı aç için yazıyor..tok mu içsem kibu sitede bir forumda okumuştum. bayanın biri aç karnına içmiş. saçları çok fazla dökülmeye başlamış. o yüzden dedim. o zaman o bayanın başka bir sebepten bence.
aç için deniyorsa bence aç iç. o bayanın başka bir sebepten olabilir.bilmiyorum ki canım, ama her yerde hayıtı aç için yazıyor..tok mu içsem ki
şimdi de baktım da her yerde aç içilecek yazıyor canım
tamam tatlım afiyet olsun, görüşürüzcanım ben çıkıyorum. yemek saatim geldi. öğleden sonra görüşürüz.
tatlım ne durumdasın adetin geldi mi? merak ettim seniBenimki cok enteresan bana göre.cünkü söyleki bes yıllık evliyim iki yıl önce cocuk istedik cok sorunsuz bi şekilde hamile kaldım bin şükür.sonra emzirdim altı ay sonra adet olmaya başladım Son adetim On beş gün sürdü dra gittim fsh istedi ama adetin ondördücü günüydü. Fsh 45 cıktı üniversitede hocaya gittim yanlış zamanda basılmış amh baktır dedi amh küçük 0.01 cıktu Drda sadırdı erken menepoz dedi adet ol bi fsh baktır vr hormon tedavisi Ne başlayalım dedi iki yıl içinde olan olmuş. Galiba ama ben hala adet olmadım iki ay olacak tarlusal içtim yedinci gibi gün.böyle belirsiz hersey.. İkinci cocuk düşünüyorduk.ama bilmiyorum önümüzdeki göremiyorum. Ama bence kafaya takmayın.bilmemek muyluluk
Yok canım olsa tüm herkese buraya yazacak iki ay gecti üstünden olmadım.artık kabullendi galiba doğumunu yapan drdan randevu aldum haftaya gştcem bakalım.tatlım ne durumdasın adetin geldi mi? merak ettim seni
git bakalım canım ne diyecek... kist falan var mıydı sende? kist mi engelliyor acaba adet olmanı?Yok canım olsa tüm herkese buraya yazacak iki ay gecti üstünden olmadım.artık kabullendi galiba doğumunu yapan drdan randevu aldum haftaya gştcem bakalım.
gelir inşallah hiç sıkma canını, bakalım doktor ne diyecek..soğan kürü falan yapmış mıydın, söküyor ya adeti?İş yerimde benimle adet gören arkadaşlar ikinci yi oluyolar.ama bende bi.durum yok.böyle bianda olmaso cok üzücü.suan adet olmayı unuttum gibi sanki öyle yani.
sana tavsiyem adet olunca amh de baktır ama coj iyi bşr hastanede ve o değere göre tüp bebeğe basla.zaman hakaten cok değerli.gelir inşallah hiç sıkma canını, bakalım doktor ne diyecek..soğan kürü falan yapmış mıydın, söküyor ya adeti?
evet canım yaa, bu ay doktor da değiştireceğim bi değerlere bakalım, sonuca göre yeni bir yol çizeceğiz...Amh ve fsh ın iyi cıkar inşallah o zaman doğal yolla drnersin.ama iyi cıkmazsa vakit kaybetme bence tabi fsh cok yüksek değil senin.kırılan sonrası riskli