- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef erken menapoz çocuk yok evlenince menapoza girdim öncesinde günü gününe olurdumErken menepoz mu
Benm de erken menepozYumurta rezervi çok düşük olunca erken menopoz diyorlar evet. Sizin problem nedir?
Benm fsh sim bir ara 60 idi. Onume cikan her seyi yedim 49 da suan ama hangisi etki etti bilmiyorumFsh değeri 50 üzeri olanlar neler yapıyorsunuz?
Canım benim ilaçla 90. Soğan suyu içtim 65 oldu ilk defa bu sayıyı gördümBenm fsh sim bir ara 60 idi. Onume cikan her seyi yedim 49 da suan ama hangisi etki etti bilmiyorum
49 la doğal adet oluyor musunBenm fsh sim bir ara 60 idi. Onume cikan her seyi yedim 49 da suan ama hangisi etki etti bilmiyorum
Hayır maalesef49 la doğal adet oluyor musun
Merhabalar benim fsh ı'm yüksekbenimde erken menapoz malesef
ben dr bile gitmiyorum artık ilaçla adet oluyorumMerhabalar benim fsh ı'm yüksek
Bende aynı şekilde çok üzgünün onun içinben dr bile gitmiyorum artık ilaçla adet oluyorum
allaha tevekkül ediyorum umudumuzu yitirmememiz gerek canım sen ne zamandır olamiosunBende aynı şekilde çok üzgünün onun için
nasıl yani adet olunca 32 gün mü sürüyor ama bu normal degilki eğer böyleyse iyi bir hastane yada tüp bebek merkeze gidinMerhaba hanımlar. Ben yeni üyeyim de. Sizlere bir şey sorucam yardımcı olur musunuz lütfen. 3 düşük yaptım ve Dr gittim bebek düşüyo diye. Genetik test yaptık çok şükür iç bir sıkıntı yok. bende an pıhtılaşması varmış. Dr bana B12 Folikasit ve kan sulandırıcı ecopirin verdi Adetim 30 32 gün sürüyo. Ama bu ilaçlardan sonra 45 gün sürdü. Sizce ilaçlardan mı öyle gecikme oluyor.. Ve halen hamile kalamadım
cylo prnogova canım