- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 46
Aleyküm selam arkadaşım amh bence şu anda iyi ama bence bi kaç dr daha git Nitekim bazı dr lar ameliyat lara para gözüyle bakabiliyirda benim bir arkadaşımın 10 yıl çocuğu olmadı sonrasında çikolata kisti olduğundan muayneye gidiyor ve dr hemen ameliyat dedi hemde 1 hafta içinde bi gün komşularıyla otururken ısrarla hadi test yapalım demişler oda boşuna umutlandirmayin demiş testi yapıyorlar ve sonuç hamile dusunsene rabbimin nimetleri o kaddaarr büyük ki eğer test yapılmasa bebek gidecekti şimdi maşallah çok tatlı bir kızı var çabala bırakma yaşında genç üzülme savasmadan başarı olmaz inşallah hepimizin bi sürü bebekleri olur geçmiş olsun kardesimSlm bacilarim.hepimiz ayni dertten muzdaribiz ama rabbimin bugunune sukurler olsun.siz danismak istedigim bir sorum var.
Ben 9 küsür cm capinda cikolata kisti var.aldirmak istemedikce agrilar cok sıkıntı vermeye basladi.doktora gittim AMH testinin sonucuna gore hareket edelim dediler ve sonucumda 1.25 cikti.yasim 30.düşükmü yoksa iyimi bilmiyorum eger dusukse yumurtalik hareketlerim ameliyat edeckler deilse etmiyecekler.cunku anne olma sansim gidiyormus.ayriyeten kist sol yumurtaligim ya komple icine almis yada kistten gorukmuyor dediler.yumurtaligim suanda gorukmuyor.sizden ricam AMH sonucum nasil iyimi.gerci nekadar cabalarsam cabalayim esimin genlerinde sıkıntı oldugundan ve tedavisinin oluyacagi icin cocuk sahibi olamiyacagim.surekli agliyorum.rabbim kucaklarimizi doldursun insallah