ligea canim nasilsin?
ne kadar gec cevap veriyorum ozur dilerim
buraya takipteydim ama hayatım hakketen biraz karısık ve zorlayıcıydı son bir kac ay.
elım klavyeye gitmedı bır turlu,
oncelıkle senı tebrık ederim guzel anne, guzel yuregınle ferah kalbınle verdıgın mucadelenın urunu guzel bebisini saglıkla buyut arkadasım. bu bebişler altın kıymetinde, ömrü de altın gibi ısıl ısıl gecsin insallah.
ben post doktora bursu alarak yurtdısına geldım bır senelıgıne Norveçteyim, 6. ay oldu ame esim bursa da ben burda gelip gidiyoruz. bir yandan iyi oldu son tup bebek ve dusukle cok dagılmıstım ve Bursada işim yoktu; bir yandan onun boslugu. ama bir yandna hakketen cok zor bir 6 aydı; bu norvec pek fena alısması cok zor bir yer. ama 40 yasını gectim ve yaz tatılınde türkiyeye geldiğimde bir doktora gidelim tekrar dedik
şişli memoriale karar verdik, ilk görüşmeyi agustosta aldık. tek nedeni labaratuvarının daha iyi oldugunu dusunmemiz
onlar dusukleri ve yası öğrenince kesinlikle transferden once PGD sartı koydular. Ben aslında Bursa acıbademe Şhin beye gittiğimde de PGD istemiştim ve gulup geçmişti.
benim yaşımdakiler için sart oysa.
Dogum kontrol hapı verdıler; btince Turkiyeye gidip 15 gun icin yumurta geliştirme ve dolleme olacak ve geri gelecegım Yurtdısına.
saglıklı embryo cıkarsa transferi gelince dusundum.
artık stresten mi neden prolaktinim yuksek cıktı zaten 65lerde; fsh 9 olmus ki 6 ydı bir sene once
zaman kaybetmemek gerek ama hersey sans kader.
Hayırlısı diyerek baslıyacagız bakalım.
Burdan mucadeleye devam eden butun arkadaslara da selam ederim:)