Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım.
B bursa_83 Teşekkürler canım, bu sabah opum vardı, mart ayında yaşadığım şeyin aynısını tekrar yaşadım.
3 folikül vardı biri toplanmış ancak olgun çıkmadı işlem iptal ediliyor diye haber aldım az önce. Mart ayında da aynısı oldu. İşler günden güne kötüye gidiyor. Belki de artık bırakmalıyım aklım çok karışık. Doktorum iyi niyetli elinden geleni yapıyor ama 2 yıldır tedavideyim ve belki yeni bir hava gerekiyordur. Aynı hemşirelerin yüzünü görmekten aynı odada yatmaktan aynı hastaneye gitmekten gerçekten çok sıkıldım.
Yeni bir doktora gitmekten de korkuyorum, durumum o kadar yerlerde ki moralimi bozup gönderir diye çekiniyorum.
Biraz karamsarım anlayacağın. Yeni bir enerjiye ihtiyacımız var diye taşınmaya karar vermiştik evin boyası temizliği bitti tam taşınacakken bir kontrole gideyim dedim Perşembe günü, 3 folikül (20-15-14) görününce hop o akşam çatlatma iğnesi oldum kendimi bu sabah opuda buldum. Sonuç ortada.
Zaman nasıl çabuk geçiyor artık bazen inanamıyorum, maşallah az kalmış senin de, sağlıkla gelsin inşallah.