Kızlar merhaba, biraz uzak kalmak istiyordum ama siz de haklisinizzz merak ediyorsunuz, çok saolun düşünen merak eden herkesten Allah razı olsun.bi sure daha yazamayacaktim ama sizleri de merakta birakamam...test sonucumuz olumsuz geldi, bebekte down sendromu yüksek risk cikti...iki gundur oldukça zor ve üzücü zaman geciriyorum bunu paylaşacak, açıklama yapacak gücü hâlâ bulamıyorum kendimde. Son olarak amniyosentez yapilmasina karar verildi, şimdilik durum bu, gebeliğin sonlandırılması durumu var.Yarin amniyosentez yapılacak 10 güne kadar sonucu çıkar, doktorlar pek ümitli değiller..şimdilik bu kadar, sonucu bildiririm mutlaka. Hepiniz kendinize çok iyi bakın, seviyorum sizleri...
Bu olayla birlikte artık ben pes ediyorum, bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlarımla dualarim, Rabbim sizlere sağlıklı, huzurlu, güzel bebisler nasip etsin inşallah...her zaman sizi takipteyim ve hepiniz için hep dua etmekteyim.ben başaramadı, inşallah sizler başarırsıniz...bir çocuğun olmasa da bol bol yeğen bekliyorum sizlerden
gelişmeleri yazarım..