Can'ım benden sana tavsiye 5 yumurtan varsa hiç korkma testten en fazla 1300 tl gibi ücreti ama transfer daha pahalı ona bakarsan. ben tek yumurta ile tedavi gördüm genelde. Bahsettiğin testi araştıracağım Can'ım bak bişey öğrendim senden.
Bu arada ben transfer ücreti ödemedim sadece toplama ücreti ve test ayrıca mikroçiple sperm seçme ücreti ödedim ilave olarak. Transfer olmadan ücret alınmaz bildiğim kadarıyla. Benden alınmadı hiç.
Eğer embriyo gelişmezse iptal oluyor sadece toplama ücretli alırlar.
Ben de eşim de sigara ıcıyoruz e malum yasımızda var o yüzden test olmadan transfer etmek tamamen zar atmak hastaya. Dediğin gibi hem boşa zaman kaybı hem maddi hem psikolojik olarak yıpratıcı. Bir de Allah korusun diyelim sağlıklı olmamasına rağmen birde bebek tutunursa o zaman işte en ağır sınav olur.
Ben de İstanbul'da Acıbadem de tedavi oluyorum ve doktorum bana 1 yumurta bile olsa illa test diyor yasımdan dolayı Can'ım.
Bende kendime hiç dikkat etmedim bugüne kadar sigara beslenme olarak ve beklettim bu güne kadar bebek işini. Şimdi başımı duvarlara vuruyorum ama ne fayda