- 26 Temmuz 2013
- 477
- 626
- 48
cevabın için çok tesekkur ederim
hoş buldum:)
böyle deneyim paylaşmak çok guzel; gerçekten yaş rezerv sorunu olmayanlar zor anlar bizi
ben süercimi kimseyle paylaşamıyorum bile:/
ben bursa acıbademde şahin zeteroğlu hastasıyım
tedavinin 4.günündeyim hala uyarıcı iğne yapıyorum yani henuz yumurta toplanmadı
ben yanlış ifade ettim tabi; 2. gun ilk muayanesinde 5 folukul gördü
kaç yumurta çıkar döllenir mi belli değil ama paylaşırım süreci
ben histereskopiyi de sahin beyde oldum kendisnde memnunum ama
merkezde çok hastası var ve ciddiye almadıgını dusundum sıkıntılarımı;
yani ngs cgh deyince "zaten pahalı işlemler üstelik azembriyo olacak " felan diye tersi ihtimalleri sıraladı siz bilirsiniz dedi
ne acayip ya
daha yeni başlıyoruz ama bence düşür düşür yine gel demek bu; bir güvensizlik oluştu
hamile kalabilmek belki bir ileri aşama gibi ama inan kayıp ve kürtaj hem bedenen hem ruhen yıpratıyor;
en önemlisi de bizim yaşımızdakiler için zaman kaybı. 2-3 aylık gebelik kürtaj iyileşme 5 aya maloluyor en az
biz henüz cuma ücreti ödeyeceğiz sanırım, sözleşmeyi yaptık ama
bir soru sormak isterim: transfer edilecek sağlıklı embriyo kalmadığında ve taransfer gerçekleşmediğinde tedavi ertelebiyor mu, yani ücret yanıyor mu?
bu arada ngs diye de bir tarama çıkmış bilgin var mı?
ilgili haber
http://www.sozcu.com.tr/2016/saglik/gebelik-sansini-yuzde-90lara-tasiyan-yeni-yontem-ngs-1095548/
hoş buldum:)
böyle deneyim paylaşmak çok guzel; gerçekten yaş rezerv sorunu olmayanlar zor anlar bizi
ben süercimi kimseyle paylaşamıyorum bile:/
ben bursa acıbademde şahin zeteroğlu hastasıyım
tedavinin 4.günündeyim hala uyarıcı iğne yapıyorum yani henuz yumurta toplanmadı
ben yanlış ifade ettim tabi; 2. gun ilk muayanesinde 5 folukul gördü
kaç yumurta çıkar döllenir mi belli değil ama paylaşırım süreci
ben histereskopiyi de sahin beyde oldum kendisnde memnunum ama
merkezde çok hastası var ve ciddiye almadıgını dusundum sıkıntılarımı;
yani ngs cgh deyince "zaten pahalı işlemler üstelik azembriyo olacak " felan diye tersi ihtimalleri sıraladı siz bilirsiniz dedi
ne acayip ya
daha yeni başlıyoruz ama bence düşür düşür yine gel demek bu; bir güvensizlik oluştu
hamile kalabilmek belki bir ileri aşama gibi ama inan kayıp ve kürtaj hem bedenen hem ruhen yıpratıyor;
en önemlisi de bizim yaşımızdakiler için zaman kaybı. 2-3 aylık gebelik kürtaj iyileşme 5 aya maloluyor en az
biz henüz cuma ücreti ödeyeceğiz sanırım, sözleşmeyi yaptık ama
bir soru sormak isterim: transfer edilecek sağlıklı embriyo kalmadığında ve taransfer gerçekleşmediğinde tedavi ertelebiyor mu, yani ücret yanıyor mu?
bu arada ngs diye de bir tarama çıkmış bilgin var mı?
ilgili haber
http://www.sozcu.com.tr/2016/saglik/gebelik-sansini-yuzde-90lara-tasiyan-yeni-yontem-ngs-1095548/