Cnm gittin mi doktora uzun protokol mu baslicaktiniz
Yarin sabah gidecegim canim. Ben de bilmiyorum napacagimizi,sabah ogrenecegim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm gittin mi doktora uzun protokol mu baslicaktiniz
Hayirlisi olsun insYarin sabah gidecegim canim. Ben de bilmiyorum napacagimizi,sabah ogrenecegim.
Baskilyici mi yok sanirim cnm. Ayyyy herseyden bihaberim. Bak bunlari bilmiyorum doktorada isleyis hakkinda bisey sormadim sadece desiklerine itaat ediyorum suan hayirlisi insallah cnm. Gonul iatiyoki biran evvel sonuca olumlu varmak
Transfer oldum. Sonuc pozitif ama korkularım var. Sağlıklı mi değil mi diye. Benim ilk hamilelikte down sendromu vardiBen de iyiyim canim,cok sukur. Beklemedeyim hala.
Sen naptin,dondurulmus transferi olacaktin diye hatirliyorum ama ?
Insallah hersey yolunda olur ve baslarsiniz. Tup degil farkli bi tedavi sekli olucakti dimi seninkisi
Transfer oldum. Sonuc pozitif ama korkularım var. Sağlıklı mi değil mi diye. Benim ilk hamilelikte down sendromu vardi
3 aylık oluncaya kadar testler temiz çıkıncaya kadar kimseye birşey demiycem
Amin inşallah. Sagol canim. Insallah sağlıklı ve hayirli olurlar. Iki gün önce pozitif sonuç öğrendik. Aglasammi gülsemmi bilemedim. Insallah eski acilari tekrar yaşamam. Sağlıklı olur. Daha kslp felan dinlemedi. Şimdilik yeni. Darisi isteyenlerin başınaAaa,super canim,hayirli olsun.
Insallah sagliklidir canim,gonlunu ferah tut. allahim hakkinda hayirlisini versin insallah
Kalp atisini falan duydunuz mu?
Cok sagol canim. Darisi isteyen herkese inşallah. Insallah sağlıkli ve Hayırli olurKendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap canim bence de. Insalllllllah tertemiz ciksin sonuclarin ve saglikla kucagina al bebisini
Ay canim ya cok sevindim..masallahhh.allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn..icini ferah tut sen.ins bi sorun olmicakAmin inşallah. Sagol canim. Insallah sağlıklı ve hayirli olurlar. Iki gün önce pozitif sonuç öğrendik. Aglasammi gülsemmi bilemedim. Insallah eski acilari tekrar yaşamam. Sağlıklı olur. Daha kslp felan dinlemedi. Şimdilik yeni. Darisi isteyenlerin başına
Çok sağol canim. Darisi isteyen herkese inşallah. Amin inşallahAy canim ya cok sevindim..masallahhh.allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn..icini ferah tut sen.ins bi sorun olmicak
Degisiklik iyidir. ayni yontemle sonuca ulasilmamissa farkli bir yontem kesinlikle uygulanmali.bence beklentini yuksek tutikizler kosuoDoktorun fikri degismezse oyle olacak yani 2.5 ay once konustugumuzda oyleydi. Dogum kontrol hapiyla baslamam da farkli oldu benim icin
Aminnnn insssÇok sağol canim. Darisi isteyen herkese inşallah. Amin inşallah
Degisiklik iyidir. ayni yontemle sonuca ulasilmamissa farkli bir yontem kesinlikle uygulanmali.bence beklentini yuksek tutikizler kosuo
Canim aslinda benim bayaa erken olmustu opu; şoyle ki; carsamba buyutucu ignelere basladi 3 gun sonra c. Tesi baskilayici iglelere basladik.. pazar gunu buyutucu igneleri son kez yaptim.. p.tesi sabah baskilayici ogneyi de son kez yaptm ve yine p.tesi gece catlatma ignesini yaptim..carsamba sabah da opu oldum..yani hersey 1 haftada oldu.. bi tek bana mi oyle oldu???Bende morluk olmustu ve kirmizi pütür pütür seyler cikmisti. Sislik pek duymadim canim ama olabilir de.
Yok canim hemen opu olmaz. Persembeden sonra da gun asiri kontrollerin baslar. Bi 5 6 gun daha igneye devam edilir. 2 gunde 1-2 mm.buyumus oluyor yumisler.
Baskilayici ignelere baslamamissindir sanirim daha.
Benim gibisin. İyi demişti doktor bana. Benimde fsh 11.7 ydi. Amh ilk 1.4 sonra 2 çıkmıştı. Bence güzel değerin fsh ı da hiç takma. Yaş kaçtı buaradaKızlar merhaba bir sorum var size hormon testlerimde fsh 11,85 çıkmıştı doktorum yüksek bulduğu için amh testi istedi bugün sonucumu öğrendim 1,79 çıktı.Sizce Nasıl bir sonuç 5 kasımda randevum var çok sabırsızlanıyorum.