- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
Şukur canim yaa bunu da atlattikOhhh misss hadi gözün aydinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şukur canim yaa bunu da atlattikOhhh misss hadi gözün aydinnnnn
Adım adım yavaş yavaş hepsi atlayacak inşallah..Şukur canim yaa bunu da atlattik
Evt tatlim ama dondurmadilar tek diye sanirimCanim kalan 1 embriyon vardi degil mi?
Insallah canimmAdım adım yavaş yavaş hepsi atlayacak inşallah..
Keske insallah ama zannetmiyorum bu ay esimde bende cok stresli ve zor bi donem gecirdik cokta yogun iliskide olmadi. Bilmiyorum bakalim hayirlisi ins vardir ama herseye ragmenInsalllllllah olmazsin
Keske insallah ama zannetmiyorum bu ay esimde bende cok stresli ve zor bi donem gecirdik cokta yogun iliskide olmadi. Bilmiyorum bakalim hayirlisi ins vardir ama herseye ragmen
gibigibiyim gözlerime inanamiyorm takvimi gordum çok sevindim cnm allah tamamını erdirsin inşallah
EGE ASYA evet cnm çok şükür oğlumu dogurdum 18 günlük olduk
Canim ins hayirli ve sagliklilarsa ikiz olsunlar bir daha ayni sureci yasama insEvt tatlim ama dondurmadilar tek diye sanirim
Allah razı olsun darısı başına inşallah
Atlamisim canim daha önce defalarca yazmıştım gözden kacirdin galiba kullanmaz miyim, günde 3 kezno_name_ sordum ama görmedin galiba. Progestan kullanıyormusun?
Tatlim gulbilim nasılsın hersey yolunda mı? Var mı bi gelişme tedavide? Neler yapıyorsun kuzummm
Aminn canim benimm darisi sana insallah vallahi ozledim seni nerelerdesin nasilsin
Amin canim insallah cok isterim ben de ama hayirlisi nasilsa oyle olsun yeterki saglikli olsun da nasil olursa olsunCanim ins hayirli ve sagliklilarsa ikiz olsunlar bir daha ayni sureci yasama ins
Yazdın mı. Ben görememişim ozaman. Ya bu ilaç bende sanki denizin içindeyimde yüzüyorum gibi yapıyo. Sanada bi etkisi oldumuAtlamisim canim daha önce defalarca yazmıştım gözden kacirdin galiba kullanmaz miyim, günde 3 kez
Canim 1.5 aydır kullanıyorum ben,alistim gittim, baslarda çok uyku getiriyordu, kafa güzel gibi oluyor bi de davul gibi karnımı sisiriyorYazdın mı. Ben görememişim ozaman. Ya bu ilaç bende sanki denizin içindeyimde yüzüyorum gibi yapıyo. Sanada bi etkisi oldumu
Ay aynen. Böyle dizlerim tutmuyo sanki. Normal heralde bu etkilerCanim 1.5 aydır kullanıyorum ben,alistim gittim, baslarda çok uyku getiriyordu, kafa güzel gibi oluyor bi de davul gibi karnımı sisiriyor
Normal canim sıkıntı yokAy aynen. Böyle dizlerim tutmuyo sanki. Normal heralde bu etkiler