- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
Allah razı olsun canımmmm şoktayım yaaHahahaaaa dedim ben sanaaaaa, supper değer. Masallahhhh, tebriklerrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımmmm şoktayım yaaHahahaaaa dedim ben sanaaaaa, supper değer. Masallahhhh, tebriklerrrrrrrrr
Ay canimmm hadi gozunaydinnnnndaha doktor aramadı ama heralde yüksek sayılır dimi bu sonuç yaaa Allahım sana çok şükürrrrr
12. gündü canım 3. gün embriyosu :) İsterler zaten heralde ayy elim ayağım titriyo şu an valla yazamıyorum ağlamaktan gözüm görmüyo
Doya doya keyfini çıkar vallahi, ben yapamadim, sen yapAllah razı olsun canımmmm şoktayım yaa
Canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun Allah senin de hepinizin de yüzünü güldürsün inşallahAy canimmm hadi gozunaydinnnnn
Valla çok acaip bi durumdayım bi gülüyorum bi ağlıyorum Allah'ım hepinize yaşatsın bu hisleri inşallah yarım da bırakmasın hiçbirimiziNasil bir duygu canim?
hahaha :) valla inşallah yapabilirim ben de ama bebek kaybedenler bunu pek yapamıyo heralde canım elimiz yüreğimizde olucak bi süre ama napalım buna şükür binn şükürrrDoya doya keyfini çıkar vallahi, ben yapamadim, sen yap
Allah kolaylık versin hepimize, aynen o el yürekte oluyor maalesef..neyse en azından bugün dusunme, bugünü keyifli geçir sigarayi bırakmıştın di mi ? İlk 3 ay organlar oluştuğu için çok önemli, aman dikkathahaha :) valla inşallah yapabilirim ben de ama bebek kaybedenler bunu pek yapamıyo heralde canım elimiz yüreğimizde olucak bi süre ama napalım buna şükür binn şükürrr
o zaman endişeyi tamamen at içinden :) kaç embriyo transfer edildi?????12. gündü canım 3. gün embriyosu :) İsterler zaten heralde ayy elim ayağım titriyo şu an valla yazamıyorum ağlamaktan gözüm görmüyo
bıraktım canım zor oldu ama bıraktım :)Allah kolaylık versin hepimize, aynen o el yürekte oluyor maalesef..neyse en azından bugün dusunme, bugünü keyifli geçir sigarayi bırakmıştın di mi ? İlk 3 ay organlar oluştuğu için çok önemli, aman dikkat
Ben de son 1 haftadır resmen sigaraya aseriyorum,inanilmaz zorbıraktım canım zor oldu ama bıraktım :)
2 canım 2 tane edilmiştio zaman endişeyi tamamen at içinden :) kaç embriyo transfer edildi?????
valla ben bu süreçte eşimden falan 1-2 nefes çekmiştim akşamları çok canım isteyince.. ama artık o da yok tabiki :)Ben de son 1 haftadır resmen sigaraya aseriyorum,inanilmaz zor
e o zaman daha da merak edilcek şey var, bu değer yüksek bi değer!. üstelik sen donmuş embriyo da transfer etmedin, taze transferdi dimi... hadi hayırlısı diyelim2 canım 2 tane edilmişti
Tatlim ozellikle eczacida çok tembih etti tuzsuz diyet diye,1.5 aydır tuz girmiyor ağzima, ona rağmen sisirdi beniprednolü transfer öncesi veriyorlar tadını biliyorum canım ya. ama açıkcası ben öyle tuzlu kraker yenemez falan olduğunu zannetmiyorum. ki özellikle sormuşluğumda var, tuzlu yememeye dikkat etmemiz gerekmiyo mu bu kortizonlu sonuçta diyerek. ama bana gerek olmadığı söylendi. istersen bu ilacı içerken çubuk kraker tüketebilir miyim diye sor....
Aminn insallahCanım benim teşekkür ederim Allah razı olsun Allah senin de hepinizin de yüzünü güldürsün inşallah
evt canım tazeydi.. hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin de inşallah başka bişey istemem.. 1iz 2iz üçüz Allah alnıma nasıl yazdıysae o zaman daha da merak edilcek şey var, bu değer yüksek bi değer!. üstelik sen donmuş embriyo da transfer etmedin, taze transferdi dimi... hadi hayırlısı diyelim
Hadi gözün aydın :)Valla çok acaip bi durumdayım bi gülüyorum bi ağlıyorum Allah'ım hepinize yaşatsın bu hisleri inşallah yarım da bırakmasın hiçbirimizi
Sağol canım benimHadi gözün aydın :)
Sen gittin mi canım doktora,aklim sendeydiHadi gözün aydın :)