- 29 Nisan 2014
- 284
- 147
Evet üniversite hastanesinde yaptirdimAynı laboratuvarda mi bakıldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet üniversite hastanesinde yaptirdimAynı laboratuvarda mi bakıldı?
canım hamilelik durumundan emin olmadan keşke kürlere başlamasaydın. en azından roka yemeseydin.Kızlar gunaydin hepinize yeni ay, yeni umut başladı bu sabah. Erkenden kalktim hayitimi, aslanpencemi içtim, eşime keciboynuzu kurunu icirdim, pekmezimizi yedik, çörekotu bal tarçın karışımını yedim, 2 yumurta ve roka ile kahvaltimi yaptım, güne hazırım
Yarın hormon testini yaptıracağım, bakalım son durum ne olmuş
Kuzum reglim geldi, cok yoğun pıhtı attım, bebek gitti, değer sağlıksız, yarın sabah yeni Dr randevu aldim, kimyasal gebelikticanım hamilelik durumundan emin olmadan keşke kürlere başlamasaydın. en azından roka yemeseydin.
sağlık olsun tatlım. bu ay inşallah hamile kalacaksın. bu arada ben incir kürüne başladım. incir kürünün kist yapmaması için haftadan 4 kez yumurta büyüklüğünde soğan ince ince doğranıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serpilip yemeklerden 15 dak önce yiyilecekmiş. onu da deneyeceğim. inşallah kist oluşmaz.Kuzum reglim geldi, cok yoğun pıhtı attım, bebek gitti, değer sağlıksız, yarın sabah yeni Dr randevu aldim, kimyasal gebelikti
sağol canım, bence de bu ay kesin kalacağım kimyasaldan sonra gebe kalma şansı daha yüksekmiş topiklerden okudum zaten %80 inden fazlası da birsonraki ay hamile kalmışlar, tüm enerjimle bu aya hazırlanıyorum artıksağlık olsun tatlım. bu ay inşallah hamile kalacaksın. bu arada ben incir kürüne başladım. incir kürünün kist yapmaması için haftadan 4 kez yumurta büyüklüğünde soğan ince ince doğranıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serpilip yemeklerden 15 dak önce yiyilecekmiş. onu da deneyeceğim. inşallah kist oluşmaz.
bana aktar açıklamalı ve karşılaştırmalı anlattı, bak testere dişli olanın tırtıkları var yaprakta, diğerinin düzdür diye....kızlar bız bu testere dıslı aslan pencesini içioruz ya iki türlüsü varmıs bunun dogru olanımı aldm acaba ?
bnmm gttgmm akktarr suratıma küfür eder gibi bakkıodduuu tırtıklımı senınkıbana aktar açıklamalı ve karşılaştırmalı anlattı, bak testere dişli olanın tırtıkları var yaprakta, diğerinin düzdür diye....
tırtıklı canım, tırtıklı olan testere dişliymişbnmm gttgmm akktarr suratıma küfür eder gibi bakkıodduuu tırtıklımı senınkı
hımm tmm cnm bende kac gundur ıcmedm testereyiitırtıklı canım, tırtıklı olan testere dişliymiş
inşallah canım benim.sağol canım, bence de bu ay kesin kalacağım kimyasaldan sonra gebe kalma şansı daha yüksekmiş topiklerden okudum zaten %80 inden fazlası da birsonraki ay hamile kalmışlar, tüm enerjimle bu aya hazırlanıyorum artık
tabıkıdeee kuzummmm sana menapoz dıyen tüp biile olmaz dıyen doktor utansın hemde daha sen gecen ay ögrendın kürlere bu ay basladın dırekkk netice alıoduntopikleri okuyorum da kimyasal gebelik yaşayanların çoğuna doktor demek ki doğal yollarla hamile kalabiliyorsun, bu ona işaret demiş, sevindim yaa, demek ki ben de doğal yollarla kalabiliyorum... okumaya devam
aynen canım yaaaa, utansız eşşek herif! bakalım yarın yeni doktorum ne diyecek, ayyy ilk defa bu aya fazla umutlu başlıyorum....tabıkıdeee kuzummmm sana menapoz dıyen tüp biile olmaz dıyen doktor utansın hemde daha sen gecen ay ögrendın kürlere bu ay basladın dırekkk netice alıodun
bak kuzum sana şöyle söylim bnm fsh degerımmm neredeyse senın kinin yarısı ve kürleri 2 aydır kullanıorm ayrıca klomen vss senn en iyisini başardın suandemekki oluomuss onu ögrendınn bencede bu ayyy sendenn cok umutluyumaynen canım yaaaa, utansız eşşek herif! bakalım yarın yeni doktorum ne diyecek, ayyy ilk defa bu aya fazla umutlu başlıyorum....
inşallah kuzum ben de her ay hepimizden umutluyum, istemek başarmanın yarısıdır, ve biz çok emin adımlarla ilerliyoruz, olacağına adım gibi eminim... aslına bakarsan yarın ki değerleri de hiiiç umursamamaktayım, çünkü değerlerin hiç önemi olmadığını anladım okuduğum yüzlerce sayfa ve yaşadıklarımdan sonra...yarın fsh isterse 1000 çıkabilir, zerre üzülmem...bak kuzum sana şöyle söylim bnm fsh degerımmm neredeyse senın kinin yarısı ve kürleri 2 aydır kullanıorm ayrıca klomen vss senn en iyisini başardın suandemekki oluomuss onu ögrendınn bencede bu ayyy sendenn cok umutluyum