- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
kimisinde hiç belirti olmuyomus ama oyle bır ıhtımalde var bunuda göz onunde bulundurunİnternetten de bak daha ayrıntılı olarak anlatılıyor canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimisinde hiç belirti olmuyomus ama oyle bır ıhtımalde var bunuda göz onunde bulundurunİnternetten de bak daha ayrıntılı olarak anlatılıyor canım.
yeni yeni duyduğum kavramlar bunlar hep bi bu ay takip edeyim bakalım yumurtalar çatlıyor mukimisinde hiç belirti olmuyomus ama oyle bır ıhtımalde var bunuda göz onunde bulundurun
bak benım yumurtamın catladgı ımkansız bı noktada catladı bnmkıler ama dölennme olmadı onada dıkkat edınyeni yeni duyduğum kavramlar bunlar hep bi bu ay takip edeyim bakalım yumurtalar çatlıyor mu
adet döneminde çatlar mıki bunlar? o zaman ilişkide olmayacağı için hepten kaybetmiş oluyoruz ((bak benım yumurtamın catladgı ımkansız bı noktada catladı bnmkıler ama dölennme olmadı onada dıkkat edın
adet dönemınde yumurta çatlamaz cnm tam tersi olusmayan yumurtalar atar kendını yerıne yenılerını getırırr o yuzden telaslanma adetın 14 .gunu mühim derler geneldeadet döneminde çatlar mıki bunlar? o zaman ilişkide olmayacağı için hepten kaybetmiş oluyoruz ((
:))))) off of nedir bu çektiğimiz, boşverin yumurtayı, akıntıyı, geldiği zaman gelsin melekler, vardır bir vakti elbetteadet dönemınde yumurta çatlamaz cnm tam tersi olusmayan yumurtalar atar kendını yerıne yenılerını getırırr o yuzden telaslanma adetın 14 .gunu mühim derler genelde
oooo maasallah hadı bakalımmmm bende hayıt suyumu ıceyımm bareeşimdi işten çıkıp evime gidip önce hayıt suyumu,sonra testere dişli aslanpençemi içiiiip, biraz kuru incir yiyeceğim. sonra tavuksuyu çorba (c vitamini yüksek olduğu için) içiiip, dinleneceğim sabah spor var çünkü, kalkıp yine 10 km yürüyüp koşacağım...çok öptüm sizleri kendinize çook dikkat edin kızlar
şifa olsun tatlımmm :)oooo maasallah hadı bakalımmmm bende hayıt suyumu ıceyımm baree
aynnen cnmaz önce bir topicte bir yazı okudum paylaşmadan gitmek istemedim kızlar :
"Prof Dr.Sezai Şahmay kadınlar beyniyle yumurtlar demişti...DEMEK Kİ DOĞRUYMUŞ.."
bu sözü asla unutmayın, çook öptüm sizi, yarın görüşürüz
aaa ama dur maydonuz yeme sakın döllenmeyı engellıyo çıkar hayatındngünaydın kızlarrrr, sabah erkenden kalkıp 10 km tempolu yürüyüşümü yaparak ofise geldim
tüm kürlere devam, sabah yine yulaflı maydanozlu omletimi yedim, sütümü içtim, şimdi iş başı...az sonra adaçayımı içeceğim, her şey güzel, yolunda sizler nasılsınız?
evet canım dün başladım hergün devam edeceğimGünaydın canım. her gün 10 km yürüyor musun?
evet canım dün başladım hergün devam edeceğim
yok yavrum maydanozu özellikle aldım e2 hormonunu yükseltiyormuş yumurta kalitesi için öneriyorlar googledan araştır istersenaaa ama dur maydonuz yeme sakın döllenmeyı engellıyo çıkar hayatındn
ama döllenmeyı engellıo o yuzden yemıorm hayatımdan cıkardm maydonuzu 1 aydr bır kac doktordanda duydumyok yavrum maydanozu özellikle aldım e2 hormonunu yükseltiyormuş yumurta kalitesi için öneriyorlar googledan araştır istersen
yok yavrum maydanozu özellikle aldım e2 hormonunu yükseltiyormuş yumurta kalitesi için öneriyorlar googledan araştır istersen