Yüksek ateş bir yaşında oğlum

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
774
Kızlar bir yaşında oğlum 2_3 gündür halsiz gbydi ablası geçen hafta gripti ondan bulaşmıştır diye ilaç bile icirdim iburamin filn ama dün gece den beri ateşi var 38 n altına düşmüyor bugünde bir yaş aşısı vuruldu hemşireye söyledim öksürük vs yoksa bişe olmaz dedi yaptı aşıyı ama şuan ateşi hala devam ediyor calpol verdm hiç düşmedi napcm bilmiyor

Keşke ateşi varken aşı olmasaydı, genelde herhangi bir hastalık belirtisi varken yapmıyorlar aslında.
Benim de kızım öyleydi hatta sıtmalandı geçen hafta ben götürdüm hemen ateşi daha 37lerdeyken çocuk doktorumuza kan idrar vs yapıldı ve kanında enfeksiyon çıktı iki gün ateşi düşmedi yani düşsede 38.5tan 37.5 falan oldu. Bencr valit kaybetmeden götürün doktora kanına baktırın eğer kanda enf varsa tedavisiz geçmeyebilir.
Çok geçmiş olsun

Ya bnde öyle dedim hemşire bişe olmaz diye konuştu öksürük hapşırma varmı ddi yok dynce yaptı ama dünde ztn vardı ateşi hiç uyumuyo birden irkiliyor ya

Aşı olması yanlış olmuş bence . Siz neden çocuğu bir çocuk doktoruna götürmediniz aşıdan önce ?
Evim çok uzak hastaneye yani ciddi biseyide yoktu sadece ateşi vardı diştendir yada hafif bı soğuk algınlığı diye düşündüm

Ya bnde öyle dedim hemşire bişe olmaz diye konuştu öksürük hapşırma varmı ddi yok dynce yaptı ama dünde ztn vardı ateşi hiç uyumuyo birden irkiliyor ya
Diş ateşi olduğunda düşüyor çokta yükselmiyor ve inatçı olmuyor aynı zamanda çocuğada halsizlik yapmıyor ben öyle ayırt ediyorum.
bence götürün eğer ateş düşürücü vermenize rağmen düşmüyorsa ben size bi tecrübemi söyleyeyim kızım birkerede ateşli grip geçirmişti onda ateşi düşüyordu ve halsiz değildi. Ama en son kanında enf çıkınca hem halsizdi hem ateşi düşmüyordu ki ben ilk gün daha götürdüm ateşli olduğunu halsiz olduğunu gördüğüm gibi bence uzak olsada bi fırsatını bulup gösterin ilerlemesin yıpranmasın

Goturcem eşim gece 12 de geliyor onu bekliyorum sanırım haklisnz enfeksiyon geçiriyor çünkü calpol verdim 1 saat oldu şuan hala çok yüksek ateşi 38.6

Evet enf varsa düşmüyor inşallah yoktur geçmiş olsun
İnsallah zaten Hatay İskenderunda yaşıyorum hastaneler berbat halde çok karışık hiç bakamiyor doktorlar gidicez ama bence kan bile alip ilgilenmiiyck genelde öyle oluyor bakalım

Merhaba alından mı 38.6 geliyor ateşi?

İnsallah zaten Hatay İskenderunda yaşıyorum hastaneler berbat halde çok karışık hiç bakamiyor doktorlar gidicez ama bence kan bile alip ilgilenmiiyck genelde öyle oluyor bakalım
Siz özellikle isteyin kan alınmasını acilde doktorlar pek önemsemiyorlar ama yaş olarak küçük kan almaları tedavinin seyri için önemli koltuk altı çok daha önemli bende hastayken özellikle eski usul ölçerlerle koltuk altından baktım 37.8 falan oluyordu ama alnı hep 38.5 civarıydı temassız ölçerlerle. Götürün bakayım 1 yaşında olduğu için detaylı ilgilenebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…