Yüksek ateş bir yaşında oğlum

Simdi sizin cocuk (cok gecmis olsun) bir kez havale gecirdigi icin hic havale gecirmeyenlere kiyasla daha kolay mi havale gecirirmis, doktor ondan mi diaksi adli ilaci vermis?

Allah hepimizin evlatlarini korusun

B Birinsann aklindan cikmazsa buraya yaz durumunuzu olur mu, tekrar gecmis olsun

Tmm inşallah yazacam

Simdi sizin cocuk (cok gecmis olsun) bir kez havale gecirdigi icin hic havale gecirmeyenlere kiyasla daha kolay mi havale gecirirmis, doktor ondan mi diaksi adli ilaci vermis?

Allah hepimizin evlatlarini korusun
amin inşallah Evet, 1 kez geçirdiği için ilk 6 ay içinde tekrar geçirme olasılığı daha yüksekmiş. eşim de çocukken 1 kez geçirmiş. Genetik faktör de var yani. İlkokul çağına kadar ateşi gördük mü düşürücü vericez maalesef.

Aa havale de genetik faktor etkili mi? Ilk kez duyuyorum bunu, ben de dikkat edeyim bundan sonra. Zaten atese karsi cok hassastim ama simdi iki kat hassas olmam lazim. Tesekkur ederim, size de gecmis olsun.

Aa havale de genetik faktor etkili mi? Ilk kez duyuyorum bunu, ben de dikkat edeyim bundan sonra. Zaten atese karsi cok hassastim ama simdi iki kat hassas olmam lazim. Tesekkur ederim, size de gecmis olsun.
Teşekkür ederim. Evet, biz de başımıza gelmeden önce bilmiyorduk genetik faktörü bir de havaleyi tetikleyen ilaçlar varmış. Çocuk ateşliyken verilmemesi gerekiyormuş. Bunların başında da peditus var ve biz o gece peditus verip yatırdık çocuğu. gerçi sabah havale geçirdi, peditus’un üstüne calpol dolven filan verdiler hastanede ama yine de dikkat etmek gerekiyor.

Evet oğlum da bu sene havale geçirdiğinde ilk olarak eşimle benim havale geçmişimizin olup olmadığı soruldu.

İlaç verdi klamer ama çok ateşi var hala devam ediyor bn kanda enfeksiyon oldgnu düşünüyorum ama almadı kan pazartesi kendi doktoruna goturcem

Paniklemeyin hemen. Ateşliyken aşı olması biraz kötü etkilemiş olabilir. Bu ara covid influenza salgınları var 38 üstü ateş 3 günü geçerse veya calpole rağmen düşüremezseniz götürün dr a

cok gecmis olsun. enfeksiyonu vardir o yuzden de yukselmis olabilir. acil e veya doktorunuza goturun. belki antibiyotik gerektirecek kadar enfeksiyonu yukselmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…