Yuh bu kadarına da pes artık !!!

sevgizeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
116
0
46
Ankara
Daha önce flört ettiğim çocuk başkasıyla çıkmaya başlamış ve aynı yerde ortak projelerde çalıştığımızdan sürekli karşılaşmaya başlamıştık. Ben onu kızla gördükçe hiç umursamıyor ve konuşmuyordum. Ama o kız yanında yokken eskisi gibi muhabbet ediyordu. Bu hafta bir gün proje nedeniyle buluşmak zorunda kaldık. Sonra kızla mesajlaşıp bir bahane ile odadan çıktı. Birazdan kız arkadaşı bana kolay gelsin deyip oturdu. Ben de Sağol demek zorunda kaldım birazdan da bu geldi.Hiçbir şey yokmuş gibi benimle onunla konuşuyor falan , odadan kalkıp gitmek işime gelmedi zaten az sonra diğer arkadaşlar da geldi ve onlarla beraber çıktım, ama oturduğum süre zarfında farkındayım kız benimle göz göze gelmek için çok uğraştı. Ben de yüzüne bile bakmadım, kızın feci şekilde beni kıskandığını düşünüyorum, zaten bir ortak arkadaşımız vasıtasıyla benden kıza bahsetmiş olduğunu biliyorum ama nasıl bir şekilde beni anlattı onu bilmiyorum. Sizce bu adamın yaptıkları neydi ??? Bu arada biz ayrıldıktan hemen sonra kızla başladılar ve neredeyse altı ay oldu, bense ilk zamanlarda çok acı çektim ama artık ne yapsa da bana acı vermiyor artık onu unuttuğumu düşünürken böyle arada saçma sapanlıklar yapıyor

Son düzenleme:
Bence kalkıp gitmemekle en mantıklısını yapmışsın. Sen her ne kadar onları önemsemiyor olsan da eğer gitseydin çekemiyor konumuna düşecektin. Ne yaparsın arkadaşım böyle şapşallar her yerde. Bence sende o yokmuş gibi davranmaktan ziyade sadece merhaba merhaba konumunda olunan iş arkadaşları vardır ya onlar gibi davran ona yetecektir diye düşünüyorum. Hayır bide anlamadığım kız göz göze gelince ne olacaktı acaba ben olsam inadıma bakardım çıldırsın diye umursamadığımı anlasın diye

Ben o kıza da üzülüyorum çünkü onu da bu pozisyona sokmaya başladığına göre yenisine hazırlık yapıyor gibime geldi, bizi birbirimize harcatıp yenisine kaçma peşindedir o, onu tanırım

Sende umursamaz davran, kiz sana baktiginda, sende ona bak ve tebessum et, onlar geldi diye kalkipta gitme, gayet rahat ol.

Sende umursamaz davran, kiz sana baktiginda, sende ona bak ve tebessum et, onlar geldi diye kalkipta gitme, gayet rahat ol.

Bende zaten hiçbir şey kalmadı, onun için çok acı çektim çok üzüldüm zamanında ama ben aldırmayıp işi gırgıra verdikçe daha da üstüme geldi gibi hissediyorum ya da umarım sadece benim kuruntumdur, baştan kızın sadece mesajları vardı, sonra benim olmadığım zamanlarda iş yerine getirmeye başladı başkalarından duymaya başladım, en sonunda da yüzleşmiş olduk, bir sonraki aşamada nikahına çağırır mı ne dersiniz :))))

Cagirir cagirir, saka bir yana, sen ciddi ol, umursama hic, onlar yokmus gibi yap, isine odaklan sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…