- Konu Sahibi sevgizeynep
Daha önce flört ettiğim çocuk başkasıyla çıkmaya başlamış ve aynı yerde ortak projelerde çalıştığımızdan sürekli karşılaşmaya başlamıştık. Ben onu kızla gördükçe hiç umursamıyor ve konuşmuyordum. Ama o kız yanında yokken eskisi gibi muhabbet ediyordu. Bu hafta bir gün proje nedeniyle buluşmak zorunda kaldık. Sonra kızla mesajlaşıp bir bahane ile odadan çıktı. Birazdan kız arkadaşı bana kolay gelsin deyip oturdu. Ben de Sağol demek zorunda kaldım birazdan da bu geldi.Hiçbir şey yokmuş gibi benimle onunla konuşuyor falan , odadan kalkıp gitmek işime gelmedi zaten az sonra diğer arkadaşlar da geldi ve onlarla beraber çıktım, ama oturduğum süre zarfında farkındayım kız benimle göz göze gelmek için çok uğraştı. Ben de yüzüne bile bakmadım, kızın feci şekilde beni kıskandığını düşünüyorum, zaten bir ortak arkadaşımız vasıtasıyla benden kıza bahsetmiş olduğunu biliyorum ama nasıl bir şekilde beni anlattı onu bilmiyorum. Sizce bu adamın yaptıkları neydi ??? Bu arada biz ayrıldıktan hemen sonra kızla başladılar ve neredeyse altı ay oldu, bense ilk zamanlarda çok acı çektim ama artık ne yapsa da bana acı vermiyor artık onu unuttuğumu düşünürken böyle arada saçma sapanlıklar yapıyor
Son düzenleme: