Günaydın canım,kızlar çok şükür transfer oldu ve evdeyim.......şimdi geriye beklemek kalıyor...
merhaba 3 tüp bebek denememi 2 ayrı merkezde yaptırdım sürekli merkez değiştirmek istemiyorum ama sizin yazdıklarınızı okudukçada çok etkilendim yücel beyle görüşmeyi düşünüyorum bana bir çözüm yolu gösterebileceğini düşünüyorum kafam çok karışık yanlış bir adım atmak istemiyorum ama bir randevu alıp görüşmekte fayda var diye düşünüyorum
canım inşallah bebegin sana sımsıkı tutunur ve saglıkla dogar .tum kalbımle istıyorum bunu.Rabbim buyuk.yardımcın olsun bebişin sana sımsıkı tutunsunda burda halay cekelım yıne inşallah AMİN.
Günaydın canım,
Transferin Hayırlı olsun, Dualarım seninle olacak...
İlk 3 gün dikkat et özellikle ,beslenmene ve dinlenmene olur mu.
11 gün sonra da mutlu habereri buradan bizimle paylaşırsın inşallah..
inşallah canım inşallah.....senden ne haber??? sen keseyi gördün mü??? hangi aşamadasın???
NHS CANIM ben yucel beyı burda okuduktan sonra ınanılmaz guvendım ona.oyle guven verdıkı bana olursa orda olur dıyordum.o rahatlıkla normal yoldan hamıle kalmısım ki 1 yılı gecmıstı hıc pozıtıfı gorememıstım.ama sukurler olsun bu ay gordum pozıtıfı.Rabbim sana da ve ısteyen herkese nasıp eder ınsallah.ama yucel beye bır gorun derım.basarı oranı cok yuksek bır merkez.elinden infertilite belası kurtulmuyor.sızde sorun ne bu arada.erkek ınfertılıtesı mı?
mrh hazel ben hepinizi burdan takip ediyorum ben de bu ay tüp bebek yaptım ama olmadı dün kocaman bir negatif çıktı malesef senin mucizeni allah korusun onu kocaman bir ömür versin inşallah ben bişey sormak istiyorum sana sizde sorun neydi acaba?
selam canım,Duş ala bildim sonundadün sabahtan beri yatakta deodorantsız yatmak çok işrenç bişeymiş
aynı bu kafaya benzemiştimşimdi rahatladım.......
Rudicim senin transferden kaç gün sonra belirtilerin başladı?????
Biliyorum belitir yanılta biliyor ama yiinede merak ettim.
Ve ne gibi deyişimler oldu vucudunda??? Burda okuyorumda herkezin ayrı bir hikayesi var seninki nasıldı??? bugün bende minik minik batmalar oldu ama nerdeyse yok denilecek kadardı gerçi daha transfer dün oldu ama yinede insan belirti bekliyor....öptümm sizi kızlar......
bol hamişli günler size
selam canım,
benim ilk 6gün hiç belirti olmadı.
7.gün ise; sol bacağım ağrıdı iğne saplar gibi sancılar girdi kısa süreli acaba diyorum belirti olabilir mi ? çok az da olsa gögüslerim sızlamaya başlamıştı .Başka da bir şey yok haaa birde 2-3 kez kasıklarıma minik ağrılar girdi, adet olmadan önce olan gibisinden..
ama belirtiye takılmamak lazım herkezin ki farklı oluyormuş okuduklarımda bunu gördüm.İnşallah minik minik batmallar bebişinin yerleşme çabalarıdır.Zaten senin vucudun daha öncede hamiş kalabildiği için bunu da çok kolay kabul edebilir. İçimden böyle geldi. Hadi hayırlısı.
Bu arada canım duşu ayakta ve ılık su ile yapsaydın.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.