Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar.Bruksel tup bebek merkezi hakkinda bilgisi olan var mi,Basari durumu mikro fiyati edindiginiz izlenimler basarili olanla.Lutfen bilgi verirseniz sevinirim.Benim problemim embryolarin bolunmeyip parcalanmasi.Bu yuzden Izmir den cikip Istanbul yada Ankara dusunuyorum.Sanirim bu merkez bu konuda iyiymis.Bilgisi olan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim
evanur selam, canım ben nisan 20 gibi bekliyorum regli, malum ilaçlar nedeniyle reglim gecikecek, o da hayırlısıyla gelsin de tedavimize başlayalım di mi? Evacım dilerim hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır, şu bekleme olayı biterse rahatlıycam ben de:)
Arkadaşlar transfer sonrası rapor veriyor mu yücel bey? Ben memurum, bir de tüp bebek merkezinin raporunu kabul ederler mi? Hastane olması gerekir mi? Bilginiz var mı?
Duyulduysa sorun yok, rapor veriyorlar ve sgk ya göre geçerli oluyor, sen yine bir araştır da canım işini sağlama al, raporlar 5-10-20 güne kadar verilen doktoruna, heyete vs. göre değşşiyor ona göre ayarla.
sevimliyi ben de merak ediyorum ama içime pozitif doğuyor hep :)
Sevimli çok üzüldüm. Sabahtan beri haberini bekliyordum. Dediğin gibi kısmet. Bozma moralini. İnşallah bir dahaki sefere tutar.
sevimli canım sana histereskopi yapılmadı mı? İyi kalitede demişsin, kaçıncı gün transferiydi, 3 mü 5 mi? Çok soruyorum kusura bakma canım, bende de mthfr heterezigot var, ben de tedavi öncesi histereskopi oldum, Yücel hoca olan problemleri halletti inşallah, şimdi iyileşmeyi bekliyorum, aslında histereskopi olmadıysan bir düşün derim, benim kabusum olmuştu resmen olmak istemiyordum ama kaçamadım, korktuğum gibi bir şey de değilmiş, anlamadım bile :)
malesef canım kocaman bir negatifle döndüm 2 ay sonra dondurulmuşlarımla deniyeceğiz bakalım kısmet
canım benım ınankı cok uzuldum...hayırlısı allahdan artık ınsallah olacak bır gun..allahım herseyın en guzelını verır kullarına.en hayrlısını sen yıne dua etmeye devam et...belkıde allah denıyordur bızlerı kullarım sabırlı mı dıye allah yardımcımız olsun..sozun bıttıgı yerdeyım