Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asozlem hoşgeldin, inşallah tedavin güzel sonuçlanır, siz neden tüp bebek yaptırıyorsunuz anlatır mısın özel olmazsa?
evanur ben nisanda regl olunca inşallah sorun çıkmazsa tedaviye başlıycam, geçirdiğim 2 gebelikten kaynaklı endometrium inceliği sorunum vardı, yücel beyde histereskopi oldum ve şimdi dinlenme sürecindeyim, ilk reglle birlikte yücel bey ok derse başlıyorum.:)
merhaba kızlar ben de cumartesi gününe yücel beyden randevu aldım. Daha ilk görüşme olacak. Hayırlısıyla başlıyoruz. Gelişmelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
sayınız gerçekten çok iyi, aşılama ile hamile kalabilirsin, hatta doğal yolla bile olur senin. Kilo problemin varsa kilo vermen pcodan kurtulmana yardımcı olur.
evanur pko sorunun varsa şansın yüksek, doğal yolla ovulasyon zor oluyor pkolarda, dolayısıyla aşılama şansını yükselticek, inşallah güzel gider herşey, yaşının genç olması da avantaj...
eee asozlem darısı başımıza artık :)
evanur günaydın, canım aşılamada herşey mümkün, tutmayabilir de, ikiz veya üçüz gebelik de olabilir, kısmet işte, sana bir üçüz düşer mi ne dersin? :)
merhaba evanurcumm..merhaba papatya.
evanur selam, nasıl gidiyor?
papatyam hoşgeldin, sen devam ediyorsun di mi yücel beye? Ben de merakla regl olup gitmeyi bekliyorum, hayırlısıyla...