- 6 Mayıs 2009
- 850
- 5
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatya 10.nasılsın ıyımısın
kızlar hepinize şimdiden hayırlı olsun.
bende yücel beyi hastasıydım ama artık hüsamettin beye terfi ettim :)
bugün bebeişimizi gürdük usg de. inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder. ben yücel bey ve hüsamettin beyden çok mutluyum hepinize tavsiye ederim.
merhaba yesıl yansıma.allah saglıkla bebısını kucagına alamk nasıp eder ınsallah.ınsallah sorun cıkmaz.
yucel beyı bılıyorum ama odedıgın doktoru hıc bılmıyorum.haplarlamı hamıle kaldın.yoksa asılama tup bebek gıbı ıslemlerle mı
kızlar hepinize şimdiden hayırlı olsun.
bende yücel beyi hastasıydım ama artık hüsamettin beye terfi ettim :)
bugün bebeişimizi gürdük usg de. inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder. ben yücel bey ve hüsamettin beyden çok mutluyum hepinize tavsiye ederim.
yeşill yansıma ben bugün tekrar gideceğim, adetimin ikinci günü. Senden de adetin ikinci günü kan aldılar mı hormonlara bakmak için. Yücel bey yokmuş, hüsamettin bey bakacak. Sende de öyle oldu değil mi? Biri olmayınca diğeri mi bakıyor?
yeşill yansıma sizin sorununuz erkek infertilitesimiydi bizim sperm sayımız 3 milyon cıvarı ama morfoloji %1 o yüzden çok korkuyorum tutmayacak diye anladım kadarıyla hamilesin iyişallah sağlıklı sıhatli hamilelik geçirirsin canım.
canım 2. günü kan alıyorlar tedaviye başlamada bir sorun varmı yokmu diye bizde yaptık yücel hoca olmayınca hüsamettin bey bakıyor hüsamettin bey olmayıncada yücel hoca bakıyor ekip halinde çalışılıyor yani iki doktorundan senden haberleri var tedavini olumsuz etkileyecek bişey olmuyor
evet cnm aynen böle oluyor. benim tedavim sırasında yücel bey burdaydı hep kendisi ilgilendi. ama hüsamettin beyde çok şeker ve bilgili bir dr. hiç şüphen olmasın.