- 7 Ekim 2008
- 1.978
- 8
- 39
sevimli merhaba
merhaba canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevimli merhaba
yasemin nasılsın güzelim, tedavi nasıl gidiyor, hangi aşamadasın? Herkes yaz tatiline çıktı galiba, o nedenle sanırım sessizlik...
butterfly sen nasılsın, neler yapıyorsun?
merhaba arkadaşlar,
ben de buradayım her akşam bakıyorum yazdıklarınıza... gün içinde çalıştığım için ancak akşamları göz atabiliyorum... :)[/QUO
merhaba canım , nerelerdesin neler yapıyosun?
a.s.
merhaba arkadaşlar,
ben de buradayım her akşam bakıyorum yazdıklarınıza... gün içinde çalıştığım için ancak akşamları göz atabiliyorum... :)[/QUO
merhaba canım , nerelerdesin neler yapıyosun?
a.s.
merhaba canım...
tsh ın düşmüş çok sevindim..
ben iyiyim , histeroskopiden sonraki ilk reglimi oldum.. bitti bile :) bir sorun olmadan atlattım.. doktor hemen bebek düşünebilirsin dedi ama ben korkuyorum 2 ay dinleneyim diyorum.. tekrar düşük olur diye korkuyorum açıkcası... tekrar kaldırabilir miyim bilmiyorum .. psikolojim tamamen çöküyor düşük yaptığımda... eşimde toparla iyice diyor...
ama bir yandan da hemen bi bebişim olsun onu koklayayım istiyorum...
yani yinede kafam karışık... gerçi 2 ay neki gelip geçer değil mi ?
:çok üzgünüm:
Allah sağlıklı bir tane nasip eder inşallah...
Yasemin hayırlı olsun, ağustosa şunun şurasında ne kaldı, inşallah herşey yolunda gidert, nodülleri takma bende de ufak tefek var, takip ediliyor sürekli, ilaçla tsh da düşer kısa sürede kafan rahat başlarsın tedaviye.
butterfly canım benim seni okadar iyi anlıyorumki..daha doğrusu burda olan bu kulüpte olan herkes anlıyodur eminim.kolay değil yaşadıklarımız canım..allah kimseye yaşatmasın ama inan beterin beteri var allah hepimizin yardımcısı olsun.evlatlarımızı koklamayı onların sağlıkla mürvetlerini görmeyi nasip etsin:Saruboceq:
ben kist ameliyatı olmuştum yücel bey 2 regli sonrası gel demişti ama 5 ay sonrası olacak bu arada maddi manevi toparlanmaya çalıştım..
kafan karışmasın 2 ay sonra bidaha düşün ister bekle ister devam et derim ben.. doktorun yücel beydi değilmi? rutin kontrellerini yapmayı ihmal etme benim gibi sürprizlerle karşılaşma inş.
melisa çayı içiyorum galiba beni biraz sakinleştirdi..acayip evham biriyimdir..:teselli: