Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BegÜn senİn kaÇ haftalık oldu canım
9+3 oldum canım
maşallah büyüyor bende 7+4 deyim
9+3 oldum canım
maşallah allah nazarlardan saklasın seninki ikizmiydi.
evet canım çok fazla giremiyorum ama fırsat buldukça sizleri takip ediyorum malum çalışıyorum eve gidincede hemen uyku bastırıyo gündüz işten fırsat bulursam yazıyorum.Bugün kontrolüm vardı kocaman olmuş maşallah bebişim kıpır kıpır yerinde durmuyor kollar bacaklar sürekli havada çok hareketli ilk kez hareketlerini gördük doktorum çok iyi olduğunu söyledi Allahım hepimizin bebeşlerini korusun sağlıklı sıhatli doğsun iyişallah bebiş bekliyenlerede en kısa zamanda versin...Kandiliniz kutlu olsun..Begüm allah tamamını erdirsin inşallah. Çok fazla girmiyorsun sanırım ama arada bizi bilgilendir olurmu?? Çünkü birimizin olumlu gidişatı bizleri daha çok umutlandırıyor ve sevindiriyor. Kendine ve bebişine iyi bak..
aminnnn canım .....yok canım tek inş canım hepimizinkini allahım saklasın 9 ay sonra bize versin :)
hepimizin kandili mübarek olsun...
merhaba butterfly,geçmiş olsun..histeroskopiyi neden dolayı olmuştun?ben de yücel bey'e rahim filmi sonucumu gösterdim ve bana da histeroskopi dedi.bir dahaki aya kaldı..bilgilendirirsen sevinirim...
merhaba sanırım yeni üyesiniz.hoşgeldiniz.neden seneye.sakıncası yoksa probleminizle birlikte yazar mısınız.
evet canım çok fazla giremiyorum ama fırsat buldukça sizleri takip ediyorum malum çalışıyorum eve gidincede hemen uyku bastırıyo gündüz işten fırsat bulursam yazıyorum.Bugün kontrolüm vardı kocaman olmuş maşallah bebişim kıpır kıpır yerinde durmuyor kollar bacaklar sürekli havada çok hareketli ilk kez hareketlerini gördük doktorum çok iyi olduğunu söyledi Allahım hepimizin bebeşlerini korusun sağlıklı sıhatli doğsun iyişallah bebiş bekliyenlerede en kısa zamanda versin...Kandiliniz kutlu olsun..
bluegrenn endişelenme herşey yolunda inşallah, bu endişelerin sonu yok inan, kendimizi olabildiğince rahatlatmamız gerek.
sevimli nerelerdesin canım, nasıl gidiyor hamilelik?
asozlem çok saol canımk inşallah sağlıkla tamamlarım bu sefer, Rabbim sana da meleklerini göndersin tez vakitte, bakarsın benim gibi bi süpriz olur, hayat nelere gebe...
sevimli iyi olmana sevindim, o iğneleri ben hala oluyorum, 1 hafta sonra kesicem herşey yolunda giderse...
Teyzeleri bugün bizim ense kalınlığımız ölçüldü, herşey yolunda şükürler olsun, bu arada doktor %90 ikisi de kız dedi, hayırlısıyla kız annesi olucam :)