Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeynepcim benim 3 hamilelik kaybım var, muayene sırasında rahimde çökme var dedi histeroskopi yapmayı tavsiye etti... histeroskopide çökme değilde küçük bir perdeyi açmış birde yan duvarları açmış.... histeroskopiden sonra konuştuk doktorla; son iki bebeklerini büyük ihtimalle bu perde nedeni ile kaybetmişsin dedi.....bir çok kişi ile konuştum yücel beyden memnunlar...
sevimli canım SAT a göre 11 hafta 3 gün, ancak ultrasonda 1 hafta önde çıkıyor benimkiler, doktor şu zamanda gel dediği için gittik zaten, inşallah seninki de sağlıkla kısa sürede belli olur.
kızlar merhaba sonunda karar verdik cuma günü yücel beyde saat 15.15 te randevum var. ben ağustos ayında düşünüyordum tüpbebek girişimlerine ama yeni promlemlerim çıkmıştı. bu son 2 ayda öğrendim.tsh 4.79 ve birde 4.5 mm nodülüm vardı.yücel hocayla görüşmede bakalım beni ağustos ayındaki reglimde kabul edecekmi?aslında bu sayfalardan edindiğim bilgilere göre 2-2.5 üstünde tsh ile başlanmıyormuş.hadi hayırlısıyla inş. yaa allah yaa bismillah.şimdiden çok heycanlıyım beni yanlız bırakmayın lütfen...!!!!eyvahedigeldismile
butterfly canım yaaa beni nasıl sevindirdin rahatlattın.allah gönlünce versin.başka topiklerde bu tsh konusunu okumuştum düşüğe sebep olacağından başlamayı kabul etmiyomuş dr.lar.yücel beye yabancı değilim mart ayında laparoskopi yaptı bana çoook rahat geçirdim.ona minnettarım.sabırsızlıkla cuma görüşme randevumu bekliyorum.herkesin farklı sorunları mücadeleleri var hepimiz aynı şekilde sınanıyoruz.emeklerimizin karşılığını bu sene alırız inş. hayırlısıyla rabbim bebişlerimize kavuştursun inş.:Saruboceq: sanada çok geçmiş olsun heralde rahat atlatmışsındır. tüpbebeğe ne zaman başlıyosun?
tsh alt değerleri derken neyi kastediyorsun? ben başka testlerde yaptırdım anti tg gibi mesela..:uhm:
sevimli canım ben yücel beye devam etmiyorum, acıbadem hastanesinde riskili gebelik uzmanı bir doçente devam ediyorum, malum muayeneler, tahliller, doğum dünya parası, keşke gücüm olsa da yücel hocaya devam etsem ama maalesef canım...benim kontoller rutin değil, kanamam olunca atlayıp gidiyoruz, en uzun kontrolüm 2 hahtaydı tahmin et, 10 gün , haftada 1 falan oldu şimdiye kadar.
sevimli canım benim kahverengi lekelenmeler hep var, p.tesi doktor kontrolünden sonra salı günü yine kırmızı kanamam oldu, doktorum h.sonuna kadar gel bakalım dedi, Allaha emanetiz canım, senin kanamalar için bir şey verdiler mi progynex iğneden başka? ben folbiol, b12 ve elevit kullanıyorum bir de, sen neler kullanıyorsun?
yasemin bende de minik minik nodüller var, takip ediyorum, yine endokrin uzmanı bir doçente gidiyorum, hamilelikte tsh 1,5-2 arası olmalı dedi kendisi ve bana ilaç başladı, o ay 2 altına düştü hemen, en düşük dozun yarısını kırıp içiyorum, yücel beye gittiğğimde de tiroid kontrol altına alınmadan tedavi olmaz demişti bana, bence işini şansa bıraklma arkadaşım.