- 17 Aralık 2017
- 87
- 59
- 45
Teşekkür ederim canım çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok ultrason için gün bekliyorum ayın 15. de gidicem
Slm canım, bugün büyük gün, heyecan dorukta, duygularını paylasırsan sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok ultrason için gün bekliyorum ayın 15. de gidicem
Merhaba canım ben dün gidemedim doktora bugün gittim çok şükür kese ve kalp atışlarını gördük Rabbim sizlere ve isteyen herkese nasib etsin inşallahSlm canım, bugün büyük gün, heyecan dorukta, duygularını paylasırsan sevinirim.
Gözünaydın canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine.Merhaba canım ben dün gidemedim doktora bugün gittim çok şükür kese ve kalp atışlarını gördük Rabbim sizlere ve isteyen herkese nasib etsin inşallah
Aminn canım inşallah Rabbim tüm isteyen kardeşlerime de en kısa zamanda nasib etsinGözünaydın canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine.
Darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına
Ben bişey sorucam canım ben bugün Merkezi aradım estrofem ile oksapar (kan sulandırıcı)kesti diğer ilaçları da 3 Aydan sonra bırakırsınız dedi senin de böyle mi oldu acaba merak ettimGözünaydın canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine.
Darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına
Estrofemi kalp atışlarını duyunca bıraktırdı bana 6.haftada. Coraspin kullanıyordum onu da kanamalar olunca bıraktırdı kanamayı tetikliyor demekki dedi. Şuan folbiol ve progestan kullanıyorum. 24 ocakta 2 li tarama için gün verdi büyük ihtimalle onlarıda bırakırız haftaya dedi yeni vitaminler verecekmiş.Ben bişey sorucam canım ben bugün Merkezi aradım estrofem ile oksapar (kan sulandırıcı)kesti diğer ilaçları da 3 Aydan sonra bırakırsınız dedi senin de böyle mi oldu acaba merak ettim
Merhaba canım ben dün gidemedim doktora bugün gittim çok şükür kese ve kalp atışlarını gördük Rabbim sizlere ve isteyen herkese nasib etsin inşallah
Maşallah maşallah epeyce büyümüşsünüz sıkıntısız kucağına alırsın bebişini inşallahEstrofemi kalp atışlarını duyunca bıraktırdı bana 6.haftada. Coraspin kullanıyordum onu da kanamalar olunca bıraktırdı kanamayı tetikliyor demekki dedi. Şuan folbiol ve progestan kullanıyorum. 24 ocakta 2 li tarama için gün verdi büyük ihtimalle onlarıda bırakırız haftaya dedi yeni vitaminler verecekmiş.
Sağol canım benim amin inşallah seninde hep böyle güzel haberlerini alıcaz yaz buraya arada. Bu zamana kadar sıkıntılı geçti korktuk üzüldük ama şimdi yeni yeni yoluna girmeye başladı şükürler olsun..Maşallah maşallah epeyce büyümüşsünüz sıkıntısız kucağına alırsın bebişini inşallah
Bende karar aşamasındayım deneyimli birileri yardımcı olursa güzel olur fiyat bilgisi olan var mıAçıkcası ben de burada tedavi gören arkadaşlardan geribildirim olursa çok sevineceğim...
Tedavi gören arkadaşlar, memnun musunuz?
Sizde sıkıntı neydi neden olmuyordu ??Herkese mutlu günler bu gün benim için güzel başladı Rabbim tüm bekleyen kardeşlerimin yüzünü en kısa zamanda güldürsün değerim 158 çıktı ne kadar şükretsem az inşallah değerimin arttığını da görürüm
Tüm dememenizi Brüksel'de mi yaptırdınızTeşekkür ederim canım darısı başına olsun inşallah benim Brüksel de ilk toplamda 5. denemem
Canm ben sana yardimci olayim. Ben 2 tup bebege kara verdigim de ilk bahceciye gittim gorustum karar verdim sonra ablam israrla bruksele git bu arada ablam hemsirre doktorlar yucel hocayi tavsiye ettiler. Sonra gittim gorusmeye gittigim gun adet oldum oraya hemen muayene oldum hocayi cok sevdim 2 denemem negatif oldu ama dondurulmuslarim vardi onlari denedim suan beklemedeyim hepsinden memnum kaldim kesinlikle yucel hocaya gitmelisin cok ilgili babacanBende karar aşamasındayım deneyimli birileri yardımcı olursa güzel olur fiyat bilgisi olan var mı
Bende karar aşamasındayım deneyimli birileri yardımcı olursa güzel olur fiyat bilgisi olan var mı
Amin inşallah kara verdim Yücel beyle ön görüşmeye gideceğiz inşallah hayırlısı olur mart ayındaki hastalığımla başlicam genelde beğeniliyor olumsuzluk yaşayan duymadım varsa ne konu da yaşadığını yazarsa da bize yardımcı olmuş olur..Merhabalar bende Ağustos ayında yücel beyle tedaviye başladım. Ilk görüşmemiz olumlu geçmişti çok sevdik kendisini açıklayıcı konuşmaları rahatlattı bizi. Gerekli tahlil tetkiklerimiz elimizde hazırdı bi kaç ekleme yapıldı ve tedaviye başladık. Ilaclar + 2 günde bir yumurta takibi + yumurta toplama + transfer + kalan embriyolari dondurma aşağı yukarı 10.000 tl tuttu. Ben gerek doktorumdan gerek embriyologlardan ve hemsirelerden çok memnun kaldım. 1. Deneme kimyasal gebelikle sonuçlandı ama çok şükür 2. Denememde pozitif sonucu aldık. Darısı isteyen herkesin başına..
İyi akşamlar biz de eşimde sperm ileri hareket ve morfoloji sorunu vardı ama tek sorun o değilmiş Yücel hocaya gittikten sonra öğrendik benim rahimim T şeklindeymiş ve embriyolarda genetik problem oluyorSizde sıkıntı neydi neden olmuyordu ??
Benim Brükselde ilk denememdi önceki doğuda farklı şehirlerde yaptırdıkTüm dememenizi Brüksel'de mi yaptırdınız
Memnun musunuz şuan da tedaviniz sürüyor muİyi akşamlar biz de eşimde sperm ileri hareket ve morfoloji sorunu vardı ama tek sorun o değilmiş Yücel hocaya gittikten sonra öğrendik benim rahimim T şeklindeymiş ve embriyolarda genetik problem oluyor
Ben Geçen ilkbaharda gitmiştim hoca önce histereskopi önerdi onu yaptık sonra tedaviye başladık embriyolar genetik teste gitti Aralık ayında transferim gerçekleşti şükürler olsun ki şuan 9 haftalık gebeyim Yücel hocanın histereskopisinin çok iyi olduğunu okudum çok araştırdım ilk görüşmede de Yücel hoca bize fazlasıyla güven verdiMemnun musunuz şuan da tedaviniz sürüyor mu