- 17 Aralık 2017
- 87
- 59
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitif sonuçlanır ve bebeğin sana sımsıkı tutunur canım. Ağlama, stresi bırak lütfen. Güzel haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlar transfere gidiyorum bana dua edin lütfen ağlamaktan kendimi alamıyorum sanki herşey ters gidiyor
Canım bende progestanı vajinal fitil olarak kullandım hatta hâlâ kullanıyorum. Biraz ileri ittirmeye çalış sırt üstü yat biraz hepsi bütün olarak geri gelmez zaten ara ara bir kısmı geri gelebilir.Arkadaşlar merhaba transferimin 2. günü bana progesteron kapsül vajinal kullanmam için verdiler önceki tedavilerimde crinone kullandığım için progestan ı beceremiyorum bence hep geri geliyor siz nasıl kullandınız hemşire bana progestan ı uygula 1- 2 dk uzan sonra kalkabilirsin dedi
Ne kadar süre yatıyorsun canımCanım bende progestanı vajinal fitil olarak kullandım hatta hâlâ kullanıyorum. Biraz ileri ittirmeye çalış sırt üstü yat biraz hepsi bütün olarak geri gelmez zaten ara ara bir kısmı geri gelebilir.
Yarım saat kadar sırt üstü yatıyorum canımNe kadar süre yatıyorsun canım
Yaa tamam ben de öyle yapayım o zaman ben o kadar durmuyorum çünkü çok teşekkür ederim canımYarım saat kadar sırt üstü yatıyorum canım
Rica ederim canım dene bakalım inşallah faydasını görürsün.Yaa tamam ben de öyle yapayım o zaman ben o kadar durmuyorum çünkü çok teşekkür ederim canım
Hayırlı cumalar canım hadi dualarımız seninleArkadaşlar hayırlı cumalar nasılsınız benim yarın 8. Günüm tahlil yaptırıcam dualarınızda beni unutmayın inşallah
Mutlaka yazarımHadi inşallah güzel haberlerle canım. Bizi de haberdar et
Canım çok sevindim maşallah çok güzel çıkmış değerin hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.Herkese mutlu günler bu gün benim için güzel başladı Rabbim tüm bekleyen kardeşlerimin yüzünü en kısa zamanda güldürsün değerim 158 çıktı ne kadar şükretsem az inşallah değerimin arttığını da görürüm
Aminn canım inşallahCanım çok sevindim maşallah çok güzel çıkmış değerin hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
Gozun aydin canm brukselde yaptin dimi kacinci denemendi bende bu ocakta dondurulmuslari kilullanacamAminn canım inşallah
Teşekkür ederim canım darısı başına olsun inşallah benim Brüksel de ilk toplamda 5. denememGozun aydin canm brukselde yaptin dimi kacinci denemendi bende bu ocakta dondurulmuslari kilullanacam
Canım hadi seni de bekliyoruz yeni yılda topla gücünü kuvvetini başla hayırlısıyla.. dualarımız seninle herşey güzel olacak inşallahMaşallah arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah . Ben kurtajdan sonra hala kendime gelemedim ve deneyemiyorum çok korkuyorum dualariniza talibim:) herkese musmutlu yıllar diliyorum