- 23 Mayıs 2015
- 302
- 148
Test günün ne zaman canım? İnşallah güzel haberlerini alırız.Ayy inşallah canım inşallah ben de dahil tüm isteyen bekleyenlerin yüzü gülsün inşallah Rabbim sizlerin de sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test günün ne zaman canım? İnşallah güzel haberlerini alırız.Ayy inşallah canım inşallah ben de dahil tüm isteyen bekleyenlerin yüzü gülsün inşallah Rabbim sizlerin de sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah
Canım ben daha transfere gitmedim 22 sinde transfer olucam hayırlısıylaTest günün ne zaman canım? İnşallah güzel haberlerini alırız.
Canim dün yaptim malesef 2 cikti sonucTest günün ne zaman canım? İnşallah güzel haberlerini alırız.
Takip edecekler mi, yoksa kesin negatif mi canım? Üzülme lütfen. Klinikle randevun ne zaman?Canim dün yaptim malesef 2 cikti sonuc
Yok canm negatif diye ilaclari kestim yarin konusmaya gidecem sonra evime bos geldim bos donuyorumTakip edecekler mi, yoksa kesin negatif mi canım? Üzülme lütfen. Klinikle randevun ne zaman?
Üzüldüm senin adına canım keşke herkes pozitif sonuç alsa herkesin yüzü gülse. Insallah Rabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana.Canim dün yaptim malesef 2 cikti sonuc
Öyle düşünme canım. Sorun neydi sizde? Neden tutmamış olabileceğini konuşur, bir sonraki adımı planlarsınız. Bekletmeden gelsin inşallah bebişin.Yok canm negatif diye ilaclari kestim yarin konusmaya gidecem sonra evime bos geldim bos donuyorum
Geçmiş olsun canım. Korkma, bebeğin seninle inşallah. Doktorun da normal olduğunu söylemiş. Randevun ne zaman?Benim yine dün akşam açık pembe lekelenmem oldu Aynı leke transferimin 8. Günü de olmuştu. Progestan iğne yaptırdık hemen şimdi kesildi gibi. Doktor beyde olabilir bu tarz lekelenmeler dedi daha muayene olamadım endişeliyim Insallah herşey yolundadır
Teşekkür ederim canım. Cuma günüydü randevum dün haber verdim leke geldiğini ama yinede demediler cumayı beklemeyin falan diye keşke bugün yarın çağırsaydı. Aslında bi sıkıntı yoktu iyiydim dün ara sıra kasıklarıma ağrı geldi gitti gündüz birşey yoktu akşam leke geldi çok az.Geçmiş olsun canım. Korkma, bebeğin seninle inşallah. Doktorun da normal olduğunu söylemiş. Randevun ne zaman?
Ara ara kasık ağrısı normal. Yeni duruma alışmaya çalışıyor vücudun. Ama çok ağrılı kramplar şeklinde olursa randevuyu beklemeden acile gidersin.Teşekkür ederim canım. Cuma günüydü randevum dün haber verdim leke geldiğini ama yinede demediler cumayı beklemeyin falan diye keşke bugün yarın çağırsaydı. Aslında bi sıkıntı yoktu iyiydim dün ara sıra kasıklarıma ağrı geldi gitti gündüz birşey yoktu akşam leke geldi çok az.
Insallah canım ya sağol. Dualarınızı eksik etmeyin..Ara ara kasık ağrısı normal. Yeni duruma alışmaya çalışıyor vücudun. Ama çok ağrılı kramplar şeklinde olursa randevuyu beklemeden acile gidersin.
Klinik her şey yolunda diye randevunu öne almamıştır tatlım. Merak etme, güzel haberlerini bekliyoruz Cuma günü.
Allah yardımcın olsun canım korkma bende böyle yaşadım çok da agladim bebeğin sana tutunurken böyle olabiliyormus üstelik seninde vücudun hamileliği öğreniyor kendini strese sokma oyuzden çok şiddetli agrin olmadığı sürece normal progestani ihmal etme sadece.kendine ilaç alarmı kur vaktinde al tüm ilaçlarını.bebeginle konuş :)Insallah canım ya sağol. Dualarınızı eksik etmeyin..
Sağol canım alarm kurulu zaten çok dikkat ediyorum ilaç kullanımına beslenmeme falan ama olacak olan oluyor işte. Yarın güzel haberlerle gelirim inşallah erkene çektik randevuyu yoksa içim rahat etmeyecekAllah yardımcın olsun canım korkma bende böyle yaşadım çok da agladim bebeğin sana tutunurken böyle olabiliyormus üstelik seninde vücudun hamileliği öğreniyor kendini strese sokma oyuzden çok şiddetli agrin olmadığı sürece normal progestani ihmal etme sadece.kendine ilaç alarmı kur vaktinde al tüm ilaçlarını.bebeginle konuş :)
Amin insallah canm bugun gorustum hocayla pazarteai memlekete gidecem iki ay sonra dondurulmuslari yapacakÜzüldüm senin adına canım keşke herkes pozitif sonuç alsa herkesin yüzü gülse. Insallah Rabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana.
2 defa once tup demem vardi burda 3 cu oldu hic genetik falan bakilmadi hemen tup yaptilar ben arastrlsin dedim sonra genetiklere bakiliyor ya anlamiyorum basta yapsaniza testleri ne bileyim bos geldim bos gidiyorum olan umutlarima bana oldu....Öyle düşünme canım. Sorun neydi sizde? Neden tutmamış olabileceğini konuşur, bir sonraki adımı planlarsınız. Bekletmeden gelsin inşallah bebişin.
Önce bir transfer edip bakmak istedi demek hoca. Bu kez bakılır muhtemelen. Üzülme canım. Umudunu kaybetme lütfen. İnşallah en yakında kucaklarsın bebeğini.2 defa once tup demem vardi burda 3 cu oldu hic genetik falan bakilmadi hemen tup yaptilar ben arastrlsin dedim sonra genetiklere bakiliyor ya anlamiyorum basta yapsaniza testleri ne bileyim bos geldim bos gidiyorum olan umutlarima bana oldu....
Sanirim canm cok fazla beklenti icine girdim sizn var mi bebek yomsa tedavide misinzÖnce bir transfer edip bakmak istedi demek hoca. Bu kez bakılır muhtemelen. Üzülme canım. Umudunu kaybetme lütfen. İnşallah en yakında kucaklarsın bebeğini.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmaz inşallah pozitif sonuçlar alırsın bundan sonra Rabbim güç kuvvet sabrını da verir inşallahCanim dün yaptim malesef 2 cikti sonuc