- 15 Mart 2016
- 173
- 205
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım benim 13. Gün değerim 1540 çıktı 15 Aralık için muayene olabilirsiniz dedi hayırlısı bakalım çok merak ediyorum görürsem inanicam gerçekten :)Emyldrm sendeki durumlar nasıl canım
Ya tek embriyo 5. Gün olduğu için bölünme olmaz herhalde diye düşünüyorum ama Allah bilir tabi :)) Çok isterdim tanışmayı güzel olurdu bende bu hafta kese görmek için çağırır dedim ama çağırmadı Hüsamettin bey haftaya çağırdı. Sen takiplerini oradaki yaptırıyorsun canım ?İkiz olma ihtimali var mı bir an içime doğdu :) bende bu hafta sonu gidicem kontrole denk gelseydik tanışmış olurduk kısmet değilmiş :)
Bende orada yaptırmayı düşünüyorum takiplerimi bakalım haftaya cuma ne olduğu belli olur sanırım merak içindeyim hayırlısı neyse o olsun :)Evet takiplerimi orada yaptırıyorum muhtemelen 7. Aya kadar da orada olurum. Tek embriyo olmasına takılma kendi içinde de bölünme ihtimali var tek yumurta ikizi olabilir yani.bana da 5. Gun tek embriyo verildi doktor muayene ederken tek bebek var dedi dikkatimi çekti iki olabilir miydi dedim olabilir dedi :)
Bizi de haberdar et tatlım. Sağlıklı bir 9 ay olsun inşallah.Bende orada yaptırmayı düşünüyorum takiplerimi bakalım haftaya cuma ne olduğu belli olur sanırım merak içindeyim hayırlısı neyse o olsun :)
Amin inşallah canım darısı bütün arkadaşların başına. Kontrolden sonra haberdar edicem mutlaka inşallah herşey yolundadır içeride :))Bizi de haberdar et tatlım. Sağlıklı bir 9 ay olsun inşallah.
İçini ferah tut benimde belirtim yoktu ama sonuç pozitif :) anne adayı ne kadar rahat sonuç o kadar iyiIyi aksamlar bende brukselde yaptim suan 4 cu gundeyim cift embriyo transfer edildi ama belirtim yok daha oncede yoktu tutmadi diye korkuyorum bide basim agiryor sebep ne olabilir bayanlar
Baş ağrısı belirti olabilir canım. İnşallah pozitif sonuçlanır ve 9 ay sağlıkla tutunur.Iyi aksamlar bende brukselde yaptim suan 4 cu gundeyim cift embriyo transfer edildi ama belirtim yok daha oncede yoktu tutmadi diye korkuyorum bide basim agiryor sebep ne olabilir bayanlar
Insalllah canm gecmiyor agri kesici falan da almadim sende de mi bu belirti varmiydiBaş ağrısı belirti olabilir canım. İnşallah pozitif sonuçlanır ve 9 ay sağlıkla tutunur.
Insallah
Insalllah canm gecmiyor agri kesici falan da almadim sende de mi bu belirti varmiydi
Ayyyy ciddi misin canm masalllah tebarek Alllah hayirli olsun insallah darisi basima ben bas agrim genelde olsa gecer ama bu uzun sureli gecmek bilmiyor sizinde mi boyleydi canm sizde mi yucel hocada yaptiniz baska belirtiniz var miydi pekiBende de olmuştu korkunç baş ağrısı canım. Ağrı kesici almıştım hatta, hamile olduğumu bilmiyordum. Çok şükür 17 hafta olduk. Darısı başına, isteyen tüm arkadaşlarımın başına olsun.
Amin, teşekkürler canım. Tedavimi Yücel Karaman ile yapmadım ben.Ayyyy ciddi misin canm masalllah tebarek Alllah hayirli olsun insallah darisi basima ben bas agrim genelde olsa gecer ama bu uzun sureli gecmek bilmiyor sizinde mi boyleydi canm sizde mi yucel hocada yaptiniz baska belirtiniz var miydi peki
Ayy inşallah canım inşallah ben de dahil tüm isteyen bekleyenlerin yüzü gülsün inşallah Rabbim sizlerin de sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallahE elaela1223 senden de güzel haberler bekliyoruz yılı güzel kapatalım inşallah. :)