Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun rudicim inşallah güzel haberler vereceksin bizlere..
rudicim mrb,
teşekkürler canım. inşallah hepimize ümit olacak bebişin sıkıca tutunmuştur sana. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorummm...
Bana gelince, ben 31 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. çocuk sahibi olmak için tüp bebek yaptırmamız gerektiğini 5. yılımızda öğrendik. İnternational da 2 başarısız denemem var. Embriyo gelişimi gayet iyi olmasına rağmen malesef tutunmadılar. Hatta ilk denemem balastosist transferiydi. Ama zamanı gelmeden hiçbirşey olmuyor.
Yücel Hocanın methini çok duydum. İlk başlarda bahçeciyi biraz araştırınca Bürükselde karar verdik. İnşallah doğru karadır ve inşallah bebğimize kavuşmak için zaman gelmiştir.
Bizdeki sorun erkek infertilitesi. Eşimde varikosel var ve sayı düşük. Bürükselin bu konudaki başarısınında kararımızda etkisi büyük oldu tabii
İnşallah bebişlerimize daha fazla beklemeden kavuşuruz...
Yeshill_Yansima ananas yedim 2 gün ama yazdıklarından sonra bugun de yiyeyim,böğürtlen çayı poşet çay olur dimi.birde ben sürekli yatamıyorum belim ağrıyor. oturuyorum genelde evin içinde dolanıyorum ve ufak tefek mutfakta birşeyler hazırlıyorum yoksa hiç vakit geçmiyor. umarım yanlış birşey yapmıyorumdur.
sen yolu yarılamışsın tebrikler
Selam arkadaşlar;
Aranızda Yücel Beye çikolata kist ameliyatı olan yok mu?Benim ameliyat olmam gerekiyor..(([/QUOTE
merhaba canım, bende senin gibi çikolata kisti ameliyatı olucam. bende salı günü öğrendim aret kamar var ona gitmiştik biz tüp bebek için gitmiştik ama meğer kist olduğu için olmuyormuş bebeğimiz. daha öncede 1 sene boyunca doktora gitmiştim ama hiç böyle bişey söylememişti. benim kistim 6cm miş. kesin ameliyat dedi. doktoru çok iyi dediler ama ben yinede güvenemedim. yarında başka bi doktora gidicem bakalım ona göre karar vericez. seni kistin kaç cm, ne kadar fiyat verdiler öğrenirsem iyi olur. bide tek doktorla yetinme bence bi doktora daha git.
kızlarrrr bebişimi gördüm çok sağlıklı dedi şuan6 haftalık olmuş miniğim kalp atışlarını duydum nasılda pıt pıt oyunuyordu ne muhteşem bi duygu anlatamam allahım hepinğze nasip etsin hamileliklerimizde sorunsız geçer inşallah
Sevimli hayırlı olsun, çok sevindim. Sana iki tane koymamışlar mıydı? Biri mi tutmuş şimdi?
canım hayırlı olsunnn... Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...
Gelişmeleri bizimle paylaş lütfennn...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis