- 6 Mayıs 2009
- 850
- 5
- 41
Yeshill_Yansıma, maşşallah bebişine ne güzel büyüyor bu topikte sen bizlerin hem umudu hemde takipcisi oldun. Ben bişey sormak istiyorum bu böğürtlen çayına hala devam ediyomusun ne zaman kesmeliyiz benim usg ye gitrmeme 7 gün var henüz keseyi görmedik yani ayrıca bugünler adet günlerim adet olcakmışım gibi çok sancım oluyo sence normalmi sendede böle olmuşmuydu..
cnm bende adet günüm gelmeden öğrenmiştim hamile olduğumu. adet dönemim gelince aynen adet olcakmışım gibiydi.çok korkmuştum ya düşerse diye. ben keseyi görmeye gidinc hüsamettin beye sormuştum böğürtlen çayını içebilirsin demişti. kalp atışını duyunca bıraktım içmedim. benim kasıklarımda ağrım oluyodu çayı içince geçiyodu,yada psikolojikti bilemiyorum:)) benim bazı arkadaşlarım her adet dönemimde bikaç damla kanama yaşıyor. benimde kanamam oldu kalp atışını duymadan hemen önce ve duyduktan sonra bi gün lekelenme gibi dr.istihrata vermişti yattım bol bol geçti.progestreon kullanıyoruzya o iyi geliyormuş normaldede. inşallah sizinde bebişleriniz size sımsıkı tutunacak ve güzel gelişmeleri birlikte paylaşıcaz opuyorumnanaktan