- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm iyiym dün 11di kalınlık..dün 8. Günmdü..şimdilk iyimiş cok sukur 5 nisanda kontrol var tekrar..bi aksılık cıkmazsa 11 nisan transfer olurmus sen nasılsn canm?valiente nasılsın kaçıncı gün desin canım rahim kalınlığı nasıl
Cok iyi canim maşallah benimki kalinlasmiyor çok ilaç kullanıyorum 19.gün 7.9 mm di düşünCanm iyiym dün 11di kalınlık..dün 8. Günmdü..şimdilk iyimiş cok sukur 5 nisanda kontrol var tekrar..bi aksılık cıkmazsa 11 nisan transfer olurmus sen nasılsn canm?
Bakmislaradir belki sana soylememislerdir canım . Nerde oldu denemelerinarkadaşlar merhaba, bende başarısız iki deneme yaşadım kimse rahim kalınlığına bakmadı. bu konuda bilgi verebilirmisiniz?
Canö belkide bi seferlik oyle bı durum olmustr kullandgn ılaclar nebılım etkı etmiştr filan..olumsuz dusunme bence bu sefer oyle olmayacak..Cok iyi canim maşallah benimki kalinlasmiyor çok ilaç kullanıyorum 19.gün 7.9 mm di düşün
İyiyiz canım sen nasılsın?nasıl gidiyor tedavin transferin ne zamanKızlar nasılnz?hıc sesi cıkmıyo kimsenin umarım herkes iyidir:)
Kuzum ben bu aralar baya yoğundum hep uykum geliyor bir de pek yazamadım ama aklımdasın. Nasılsın transferin ne zaman . Ben de nisan ayı içinde adet bitiminde rahim filmi cektircem istanbul sisli echomarda . İnşallah herşey normaldir .Kızlar nasılnz?hıc sesi cıkmıyo kimsenin umarım herkes iyidir:)
canım ben orda çektirdim. daha önce rahim filmi çektirdin mi bilmiyorum ama imkanın varsa anestezili hsg çeken yerleri tavsiye ederim. benim bir tüpüm tıkalı diye mi çok kastığım için mi artık sebep neyse çok ağrım olmuştu. başkaları sessiz sedasız girip çıktılar ama sende transfer için anestezi tercih etmiştin yanlış hatırlamıyorsam..Kuzum ben bu aralar baya yoğundum hep uykum geliyor bir de pek yazamadım ama aklımdasın. Nasılsın transferin ne zaman . Ben de nisan ayı içinde adet bitiminde rahim filmi cektircem istanbul sisli echomarda . İnşallah herşey normaldir .
Canm benm transfer salı günğ olcak inşallah bi aksilik cıkmazsa..duaları eksik etme canm..bzileri unutma .sen nasılsn nası gidiyoİyiyiz canım sen nasılsın?nasıl gidiyor tedavin transferin ne zaman
Canm iyiym ben koşturmaca..nasıbgecti zaman anlamadm bile salı günü olacak inşalllah tatlım..neden istanbulda cekılcen?burda istemıyomusn?Kuzum ben bu aralar baya yoğundum hep uykum geliyor bir de pek yazamadım ama aklımdasın. Nasılsın transferin ne zaman . Ben de nisan ayı içinde adet bitiminde rahim filmi cektircem istanbul sisli echomarda . İnşallah herşey normaldir .
Canim ben durumumu anlattım ordakilwr dediki normal muayane olabiliyorsan anetstziye gerek yok diye . Bir de iyi bir yer diye mersinden istanbula gelcem şimdi tereddüt ettim böyle diyincecanım ben orda çektirdim. daha önce rahim filmi çektirdin mi bilmiyorum ama imkanın varsa anestezili hsg çeken yerleri tavsiye ederim. benim bir tüpüm tıkalı diye mi çok kastığım için mi artık sebep neyse çok ağrım olmuştu. başkaları sessiz sedasız girip çıktılar ama sende transfer için anestezi tercih etmiştin yanlış hatırlamıyorsam..
Burda nereyi tavsiye edersin . Benim önceki rah filmimi yucel bey hiç begenmedi . Birde anestezili olmasına rağmen sonrasında acı çektimCanm iyiym ben koşturmaca..nasıbgecti zaman anlamadm bile salı günü olacak inşalllah tatlım..neden istanbulda cekılcen?burda istemıyomusn?
Önce çektirdim canım anestezili ama mersinde çok kötü çekilmiş o yüzden iyi bir yer olsun dedik. Sonuçları hemen veriyorlar micanım ben orda çektirdim. daha önce rahim filmi çektirdin mi bilmiyorum ama imkanın varsa anestezili hsg çeken yerleri tavsiye ederim. benim bir tüpüm tıkalı diye mi çok kastığım için mi artık sebep neyse çok ağrım olmuştu. başkaları sessiz sedasız girip çıktılar ama sende transfer için anestezi tercih etmiştin yanlış hatırlamıyorsam..
sonuçları hemen 5-10 dk içinde veriyorlar tatlım. tereddüt etmeni istemezdim canım dediğim gibi benimki benle alakalı bir durumdur. istersen ilgili topiklere bi bak forumlarda.Önce çektirdim canım anestezili ama mersinde çok kötü çekilmiş o yüzden iyi bir yer olsun dedik. Sonuçları hemen veriyorlar mi
Baktım canım . Hatta sordum yapamazsaniz diye anestezili yaparız dediler banasonuçları hemen 5-10 dk içinde veriyorlar tatlım. tereddüt etmeni istemezdim canım dediğim gibi benimki benle alakalı bir durumdur. istersen ilgili topiklere bi bak forumlarda.