- 27 Ekim 2014
- 1.853
- 969
Evet cnm ya bende ole dusundm yani zararlı olabilir..yoksa herkesim elınde olurdu dıye dusunuyormbende heveslendim ama 12.haftadan sonra duyuluyormuş ve zararlı olduğunu yazan siteler olunca vazgeçtim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm ya bende ole dusundm yani zararlı olabilir..yoksa herkesim elınde olurdu dıye dusunuyormbende heveslendim ama 12.haftadan sonra duyuluyormuş ve zararlı olduğunu yazan siteler olunca vazgeçtim.
valiente canım iyimisin testin ne zaman bol bol dinlen dua et vallahi aklıma geliyorsun dua ediyorum allahım senide sevindirsin inşallah hayırlı evlat nasip etsinAmin canm tesekkur ederım
Cnm iyiym teşekkür ederim.. cok saol cnm amin inşallah hepimiz guzel sonuclar alablrz..sen hangi aşamadasın cnm toplama ne zaman?benm test tarihi 19uvaliente canım iyimisin testin ne zaman bol bol dinlen dua et vallahi aklıma geliyorsun dua ediyorum allahım senide sevindirsin inşallah hayırlı evlat nasip etsin
Cnm iyiym teşekkür ederim.. cok saol cnm amin inşallah hepimiz guzel sonuclar alablrz..sen hangi aşamadasın cnm toplama ne zaman?benm test tarihi 19u
Omega 3 de kullanabilir canimSlm kızlar nasılsınız? Bugün elevit ve proxeeds plus aldım eşime, keçi boynuzu kürüde yapıyorum hergün, önerebileceğiniz başka bir ilaç veya kür varmı?
Bunu da bir araştırayım cnm. Çok sağol.Omega 3 de kullanabilir canim
Morfoloji için mi kullanıyorsun canım . Biz çok şey kullandık ama degismedi sadece hareket oranı arttiBunu da bir araştırayım cnm. Çok sağol.
Cnm bir sene önce sayımız 32 milyondu , morfoloji %1 ileri hareket %3 dü. Bu hafta yine yaptırıcaz test, belkide daha kötüleşmiştir bilemiyorum. Keçi boynuzu başlattım eşime içiyor 3 gündür, elevitle proxeeds plus da başlattım bugün. İncir kürde yapmayı düşünüyorum. Birde nohut kürü varmış. Hepsi aynı anda fazla gelirmi ki ?Morfoloji için mi kullanıyorsun canım . Biz çok şey kullandık ama degismedi sadece hareket oranı artti
Canim biz keçi boynuzu omega 3 e vitamini proxeed plus ve bir karışım kullandık degismedi . Bence çok yüklenmeCnm bir sene önce sayımız 32 milyondu , morfoloji %1 ileri hareket %3 dü. Bu hafta yine yaptırıcaz test, belkide daha kötüleşmiştir bilemiyorum. Keçi boynuzu başlattım eşime içiyor 3 gündür, elevitle proxeeds plus da başlattım bugün. İncir kürde yapmayı düşünüyorum. Birde nohut kürü varmış. Hepsi aynı anda fazla gelirmi ki ?
Bende ondan korkuyorum zaten, işe yaramazsa diye.Canim biz keçi boynuzu omega 3 e vitamini proxeed plus ve bir karışım kullandık degismedi . Bence çok yüklenme
Hayırlısı olsun cnm, test günün kaçında? Çok yorma kendini. Ayakta çok durma, arada ayaklarını uzat. Yediklerine çok dikkat et.Kumral-ada cnm iyiyim dün geldk eve:)bugun3.günüm zaman gecmıyo dinlenıyorm bol bol..tabi ole sürekli yatmıyorm evın ıcınde ufak tefek seyler yapıorm.. sen naslsn cnm
Cnm teşekkür ederim..19u test günüm..cok durmuyorm ayakta..elimden gelenı yapıyırm artk hayrlsı olsn..sen tedavıye başlıyacakmsn cnm?Hayırlısı olsun cnm, test günün kaçında? Çok yorma kendini. Ayakta çok durma, arada ayaklarını uzat. Yediklerine çok dikkat et.
test gününü mü bekleyeceksin :) ben dayanamayıp 8.gündü sanırım erken gebelik testinden yapmıştımCnm teşekkür ederim..19u test günüm..cok durmuyorm ayakta..elimden gelenı yapıyırm artk hayrlsı olsn..sen tedavıye başlıyacakmsn cnm?
Şu an hcg değerlerimin düşmesini bekliyorum cnm. Sonra eşime ve bana kromozom testlerini yaptıracağız . Onun sonucuda 25 günde çıkıyomuş. Heralde en erken nisan gibi başlarız tekrardan tedaviye. Brüksel tüp bebek merkezini duydum yücel karaman hoca çok iyiymiş, oraya bir görüşmeye gitmek istiyorum ama daha karar vermedim.Cnm teşekkür ederim..19u test günüm..cok durmuyorm ayakta..elimden gelenı yapıyırm artk hayrlsı olsn..sen tedavıye başlıyacakmsn cnm?
Canim aynen öyle bende kalktım normal evde nasılsam öyle dolandım.Cnm teşekkür ederim..19u test günüm..cok durmuyorm ayakta..elimden gelenı yapıyırm artk hayrlsı olsn..sen tedavıye başlıyacakmsn cnm?
:)))))canm ben daha hiç test günümü beklemedm hep erken bakıyorm dayanamıyormki..muhtemelen yine dayanamam..sen 8.günde ıdrar testimi yapmstntest gününü mü bekleyeceksin :) ben dayanamayıp 8.gündü sanırım erken gebelik testinden yapmıştım