Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım.ben aslında brüksel ile ilgili diğer sayfaya birkaç yazı yazmıştım.fakat sanırım bu sayfa daha etkin.biz 2 kez ıvf denedik.ikisi de antalyada.ilki kimyasal,ikincisi negatif.sonucu almamızın üzerinden henüz 1 hafta geçti.şu an yeni bir merkez arayışındayız ve bu konuda çok zorlanıyoruz.buradaki başka bir dr.la görüşmemizde istanbulda brükseli önerdi.fakat aklımızda soru işaretleri var.yardımcı olursanız çok sevinirim.brükseli tercih etme sebebiniz nedir?bizim problemimiz endometriozis.yani erkek kaynaklı değil.ama eşimin morfolojisi %6 çıktı..acaba bu merkez erkek infertilitesinde mi tercih sebebi?imsi tekniği nedeniyle.bir de kafamı şu kurcalıyor?brükselin sayfası neden bu kadar az?tüm arkadaşlar bu merkezi tercih seeplerinizi yazarsanız çok minnettar olacağım.istanbul dışında oturuyoruz çünkü.şimdiden herkese bu gerçekten zor yolda güzel sonuçlar diliyorum.
cevabın için teşekkürler sevimli.senin gebelik oluştu mu?biraz da fiyatla ilgili bilgi verir misin?bir de bir arkadaşımla görüştüm.onun sebepsiz infertiliteydi.bahçeciye gitmişler.bahçeci ile brükselin fiyatları sanırım yakın.neden bahçeci değil de brüksel?
sendeki sorunu bulmuş olmaları çok güzel bir gelişme.bundan sonra güzel haberlerini almayı diliyorum canım.bahçeci ve brüksel arasında kararsız kaldık.birkaç saat önce bahçeciyi aradım.sekreterler tatilde olduğu içn bir dr.la görüştüm.fiyat konusunda 1900 euro+ilaçlar dedi.neden bu kadar az bir fiyat verdi,anlayamadım.fakat vermiş olduğun bilgiler beni çok aydınlattı.bunun için tekrar tekrar teşekkür ederim.bu arada brüksel mi bahçeci mi diye bir konu açtım.
istatistiklere ulaşma fırsatım hiç olmamıştı.bunu duyduğuma sevindim.burada bir dr.la görüşmemde bahçeci kliniğini değil de umut tüp bebek merkezini o aralar çok duyduğum için sormuştum.(biliyorsun;umut tüp bebek de bahçeci ekibinin)doktor,umut için;başarısız olunursa nedenlerini araştırmazlar.başarı oranları da popüler,yani kalabalık olduğu için fazla görünüyor dedi ve sonuçta istanbulda brükseli önerdi.
Masal brüksel beni çektiği için değil, uzun araştırmalarım sonucunda Yücek Karamanın rahim ameliyatları ve histereskopi operasyonlarında alanında duayen kabul edilmesinden dolayı öncelikle tercih ettim. Yanlış bir operasyon nelere yolaçabilir, ben bunun acısını yaşadım, üstelik memorial gibi bir yerde yapılan iki küretajın hatasından dolayı...Yücel hoce kadın infertilitesi konusunda da çok iyi, en azından öncelikle sebebi araştıyorlar ve öyle bodoslama tüp bebek demiyorlar, herşey yolundaysa tedaviye başlıyorsun. Ayrıca erkek infertilitesi konusunda da iyi, senin eşinin morfolojisi de gördüğüm kadarıyla çok iyi değil, benim de benzer, o nedenle IMSI tekniğini kullanan bir yerde tedavi olman gerek, brüksel alman hastanesi veya memorial gibi reklam yapmıyor, ama merkeze gidince görürsün çok yoğunlar, üst üste defalarca başarısız denemeleri olan hastaların umut yeri ve birçoğu da hamile kalmış, ben öneririm...
Masal brüksel beni çektiği için değil, uzun araştırmalarım sonucunda Yücek Karamanın rahim ameliyatları ve histereskopi operasyonlarında alanında duayen kabul edilmesinden dolayı öncelikle tercih ettim. Yanlış bir operasyon nelere yolaçabilir, ben bunun acısını yaşadım, üstelik memorial gibi bir yerde yapılan iki küretajın hatasından dolayı...Yücel hoce kadın infertilitesi konusunda da çok iyi, en azından öncelikle sebebi araştıyorlar ve öyle bodoslama tüp bebek demiyorlar, herşey yolundaysa tedaviye başlıyorsun. Ayrıca erkek infertilitesi konusunda da iyi, senin eşinin morfolojisi de gördüğüm kadarıyla çok iyi değil, benim de benzer, o nedenle IMSI tekniğini kullanan bir yerde tedavi olman gerek, brüksel alman hastanesi veya memorial gibi reklam yapmıyor, ama merkeze gidince görürsün çok yoğunlar, üst üste defalarca başarısız denemeleri olan hastaların umut yeri ve birçoğu da hamile kalmış, ben öneririm...[/QUOyazdığın için teşekkür ederim anjelik.yazdıklarınızı az önce eşimle birlikte okuduk.sanırım brükseli deneyeceğiz.umarım çabalarımız boşa çıkmaz ve amaçlarımıza ulaşırız.
yazdım yazdım senin kadar iyi anlatamadım hay ağzına sağlık her harfine imzamı atarım :)