Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masal güzel temennilerin için teşekkür ederim, bizim her türlü testimiz yapılmıştı, kan pıhtılaşmasından genetik testlere kadar, sorun yoktu, yücel beye ben de co culture ve diğer saydıklarını sordum, bizde bunlara gerek olmadığını, IMSI'nın zaten yapılacağını ve rutinde olduğunu söyledi. Benim geçirdiğim iki gebelik olduğu için gerek görmemiş olabilir, Yücel bey de ufak tefek, kısa ve öz konuşan ama gereklişeyleri söyleyip insanı oyalamayan bir doktor, ekibi de çok iyi, ben yapım ve mesleğim gereği çok septik bir insanımdır, ben böyle konuşuyorsam denemeye değer :)
sevimli endometirum durumuna çok sevindim, maşallah canım, inşallah bu sefer olacak, sen de lütfen bu sefer kafana takma hiçbir şeyi, olabildiğince rahat ol e mi? Ben yeni ayları bekliyorum hayırlısıyla.
Tabi neden olmasın, hatta göbek bile tokuştururuz belki :)
kızlar;bağışıklık testi yaptırdınız mı?ben genetik ve pıhtılaşma yaptırdım,histeroskopi oldum,eşimin de spermiyogramı yapıldı.bir de bu bağışıklığı duydum fakat buradaki hastanelerde yapılmıyormuş.sanırım istanbul,ankara gibi yerlerde var.merak ediyorum yücel karaman bu testi sizden istedi mi?istediyse ve brükselde yaptırdıysanız bu test için ne kadar ücret ödediniz?
Selam kızlar, bende brüksel de yücel hocayla tedaviye başladım. Bu ilk denememiz olacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olurr.. Sizi takip ediyordum fakat yazma cesaretini yeni buldum kendimde. Benim gibi olupta yazmayan çok var sanırım.. Aslında merkez baya kalabalık oluyor çünkü.. Allah hepimizin gönlüne göre versin.