Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım, ilk denemem olduğu için tek embriyo konulacak. Kalanları dondurucaz. Umarım ilk seferde olur. Kısmet bu işler.Şimdilik her şey yolunda. Sonu hayırlı olur inşallah. Sen adeti bekliyordun de mi?
sevimli yarın transfer saatini bildirecekler. çarşamba ordayım. Allah senin de yardımcın olsun. Inşallah histereskopide sorun tespit edilir.
sevimli histereskopi göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor, inşallah güzel bir sonuç alırsın canım
Kıslar ben de yarın regl olursam -ki büyük ihtimal olurum- çarşamba günü orada olucam, tesadüfe bakın yaaaa :)
sevimli ben merkezde muayeneye gidiyorum, fulya ters bana.
sevimli yumurta toplamadan sonra senin de karnında şişlik oldu mu? Benim idrarım olduğunda kasıklarımda ağrı oluyor. İdrarımı yapınca rahatlıyorum.Göğüslerimde de acıma var. Sen nasıldın?
Evet canım, ilk denemem olduğu için tek embriyo konulacak. Kalanları dondurucaz. Umarım ilk seferde olur. Kısmet bu işler.Şimdilik her şey yolunda. Sonu hayırlı olur inşallah. Sen adeti bekliyordun de mi?
Arkadaşım bizim problemimiz erkek infertilitesiydi, eşimin morfolojisi, sperm sayısı düşük. Brükselde IMSı tekniği (spermler 6000 kat büyütülüyor) uygulanıyor. o yüzden brükseli seçtim. Bu benim ilk denemem. ben de yumurta sorunu yoktu. Brükselde ücret 4200 tl +ilaçlar ve testler. Bizim ödediğimiz ücret 5000 TL'yi geçti. İlaçlar senin yumurtalıklarının cevap verme durumuna göre değişiyor. Ben şimdilik memnunum ama henüz transferim olmadı. Çarşamba transferim olacak.
Hayır canım aramadılar henüz.