- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
Bu da benden... Umarım beğenirsiniz...
Yüreğimin tek canı varmış sıktılar öldüm… Yüreğim soğumadan parçalandı.. Gittin sonra.. Gidenlere özendin belkide.. Bense bekledim her anımda ölümümü bekler gibi seni. Ama isyan değildi bu.. Hiçte olmayacaktı… Ben seni sevmeleri sevdim her aldatışında… Göz yaşlarım her yaz kurağını yeşertti.. Umudu tanımadan uzaklaştığına şahit oldu ellerim… Sadece sallanmakla yetindi… Ömrümün sallanışı kışın soğuktan kuruyup toprağa kavuşmak için çırpınan yapraklarla yarıştı… Hiç dokunamadığın bir şeyin acısını hissetmek.. Hiç tatmadığın bir şeyi anlatmak için kullanılacak en güzel kelime neydi ki. Neydi sana dokunamadan seni kendime tarif etme saçmalığı.. Ne? Ne? Ne? … Anlatmakla bitmezdi her an her saniye her dakika her saat.. Sensiz bir ömür ayarında her gün.. Sensiz gecen her an zaman kilitli yüzüme her kapı kapalı.. Her an yıl her yıl asır.. Her asır sonsuz.. Tek kelime. Sensizlik..Yaşaması da olmayışın kadar zor… Söylemesi de… Keşke demesi ne kadar anlamsız ve benim anlamsızlığımı anlatan en iyi kelime beklide en güzeli…Keşke bir yalan olsa sensiz geçen her an sonra o yalan üstüne uyusam… Sabahına kalksam ve düşlerimi açtığımda yüreğinde ben olsam… Yüreğimin tek canı varmış sıktın öldüm… Ellerine bıraktım vurulmuş bir yüreği bi anne şefkatinden fazlası değildi beklide.. Ama ezilmekte güzeldi sevdiğin ellerine bırakılan yüreğin sahibi olmakta… Senle olmakta güzeldi sana hiç kavuşamamakta… Gelmeyişini gelmeyeceğini bile bile beklemekte…. En bir yalandım üstüne uyudum, düşlerime uyandığımda sen yine yoktun… Sonra yüreğimin tek canına sıktın siyahını.. Artık sende değildim eskisi gibi.. sadece bir yalan…Senle başlayan ama sana hiç ulaşamayan….taputlara sığamayacak kadar sevgi biriktirdim sana..Ama sen gömmekle yetindin..Hiç bir zaman duyamayacağın bir çığlık olarak kaldım yine siyahımda..Sen kör baktın sözlerime..Bende ruhumu kitledim ellerine kurtulamasın düşlerimden..Ben seni sevdiğim gün vazgeçmemi kutladım hayallerimden…Ve beklemeyi seçtim gelmeyişini.. Benim yüreğimin tek canı varmış… sıktın öldüm…