Tüp Bebek Merkezleri Yrd. Doç. Dr. Aynur Erşahin hakkında

içinize sinmeyen nedir? ben de başlayacagım tedaviye
Cnm bilmiyorum bn internette arastrdim yardmci docent die gttim pekde bir bilgimiz ykdu tabi ilk gorusmeye gttik beni direk muayene etti iste sendede pko var gibi bisey soyledi ne dedini anlamadm bile insan bir aciklar dimi daha snra adetin 2gunu gel baslayalim dedi. Bnde tmm dedim esime sordum nasildi die iyi dedi daha snra bn baya bi arastrdm iste rahim filmi falan konusu varmis bana hic sormadi rahim flmin varmi fln die snra doktora yzdm cvp vwrmedi aradm acmadilar snra birini buldum ayni doktra giden on bna hemsirelerin nosunu verdi cvp yziolar dedi ona sordum oda tersler gibi konusdu bnlari neden doktora sormadnz da bana soruyorsnz die bnde sinirlendm insanijn her soru o zmn geliyormu aklina ztn ilk bn neyin ne oldunu bilsem ztn sormam sonradan ogrenip soruyrm esimde bnim icime sinmedi dedi bahceci labaratuvar konusunda daha iyi falan dddi snra oraya gttik grusmeye bahceci umuta ebru hanima oda guler yuzlu biri rahim filmini sordu hemen cekin dedi testler fln verdi yaptrmam gereken ne bilim. Belki nasip orasiydi ondanboyle oldu ama bnm konusdum bir arkadas vardi aynur hanima giden ilk denemesiydi onunda 2 embriyo koymus ikize hamileymis suan Allah verirse doktrlar bir vesile cnm hakkinda hayirlusi olsn kndi icinden gelene git hwrkezin tedavisi ayni deilki

haklısın canım insanın içine sinmesi en iyisi. hakkımızda hayırlısı olsun insallah :)

Ya çok üzüldüm böyle bir şey olmasına Aynur hanım bizimle baya ilgilendi hatta numarasını almıştık yazıştık hep, ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun canım benim içine sinen yerde olman en önemlisi Hayırlı haberlerin gelsin inşallah

KIzlar Aynur Hanımın güncel tüp bebek fiyatını bilen yazabilir mi ? Telefon değiştirim numarasını bulamadım, bir arkadaşım başlamak istiyor 2018 fiyatlar değiş midir ? Yeni giden varsa mesaj ya da buradan yazabilir mi

Tüp bebek tedavisinin fiyati hastalığa göre değişiyor canim bunu doktor hanım daha iyi bilir ... Yeni numarasından haberim yok ama instagram ından ulaşabilirsin dm yazarak ya da hastahaneyi arayarak sorabilirsin... E Elifksm

Merhaba
Bende Aynur Erşanine gitmek istiyorum arkadaşlar. Giden arkadaşlar fiyatla ilgili bilgi verebilir mi

Canım arkadaşım buradan tanışmıştık. zaten daha önce yazmıştım buraya baslicam yumurtam toplandı dye bilmeyenler vardır Aynur hanımı gönül rahatlığiyla herkese tafsita edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…