Tüp Bebek Merkezleri Yrd. Doç. Dr. Aynur Erşahin hakkında

Merhaba liseden beri polikistik over tedavisi görüyorum doktor aynur hanımdan görüşme randevusu aldım tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Benim gibi olup olumlu sonuç alanlar ilk denemede oldu mu ?

Merhaba liseden beri polikistik over tedavisi görüyorum doktor aynur hanımdan görüşme randevusu aldım tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Benim gibi olup olumlu sonuç alanlar ilk denemede oldu mu ?
Canim bende de pkos vardı .. ben ikinci tüp bebek denememle hamile kaldım..doktorum Aynur hanimdi..

Herkese teşekkürler, Aynur hanımla görüştüm içime sindi açıkcası şimdi sabırla tedavi sürecine giriyorum Allahın izniylen dualarınızı bekliyorum

Herkese teşekkürler, Aynur hanımla görüştüm içime sindi açıkcası şimdi sabırla tedavi sürecine giriyorum Allahın izniylen dualarınızı bekliyorum
Hadi bakalım canim insallah.. mutlu haberlerini alırız ... senin icin de dua edicem bugün...

Kızlar size bir şey sorucam aynur hanımda yumurta dondurma işlemi yapılıyor mu ?

Ben ilk denememi Aynur Hanım'da yaptırdım, kendisi çok tatlı çok naif bir doktor ama görebildiğiniz süreç içerisinde. Çoğu aşamayı hemşireler takip ediyor. 3 senedir evliyim ve korunmuyoruz, testlerimizde her şey yolunda. Rahim filminde sorun yok, sebepsiz interfilite diyorlar sadece. Mayıs'ta ilk denemem oldu. Sonuç itibari ile 34 yaşındayım ve amh 2,8 olmasına rağmen sadece 6 yumurta toplanıp 4'ü döllenebildi, 2 si transfer edildi ve sonuç negatif. Hatta transferden sonra ilk defa dün gidip doktorla görüştüm sorun ne neden olmadı diye, olabiliyor bazen öyle dendi. Neden bilmiyorum, yumurta kaliten çok iyi denmesine rağmen 4. gn transferi yapıldı ki dün de özellikle sordum neden 4. gün diye ama mantıklı bir cevap alamadım! Hatta embriyoların kailtesine dair bir belge istediğimi dondurulmuşları farklı bir merkeze taşımak istediğimi söyledim. Bana epikriz hazırlarız dediler ama verebildikler tek bilgi embriyorlar bb ve compact'mış. Hatta benim dondurulan embriyoları bana sormadan dondurdular. Transferden önce embriyolog diğer 2'si iyi değil dedi, aynur hoca da nasıl iyi olmaz dedi! Ben de çok kafa karışıklığı bıraktı merkez. Her şeyi baştan net konuşun derim.

Kızlar daha önce polikistik over hastayım Aynur Hanımda tedaviye başlayacağım yazmıştım çok destek olmuştunuz. İyiki olmuşsunuz, tüm ekip ilk günden itibaren ilgili candan davrandı, her aşamayı adım adım takip etti doktorum, transferim yapıldı heyecanla test gününü bekliyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen. Hepimiz için hayırlısı olsun hakkınızı helal edin her birinize teşekkür ederim

İnşAllah canim .. senin için edeceğim..

Kızlar bebeğinizi normal doğum mu sezaryen ile mi dünyaya getirdiniz ve doğumunuzu aynur hanım mı yaptı bilgi verebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…