Ben temmuzda 42 olucam. Rapor durumum maalesef ki yokBende raporlu 4000 e yaptım ilacsiz
Canım ben geçen gün arkadaşım için fiyat aldım instagramdan yazdım 6500tl fiyatı güncel fiyat bu sen de kafana takılanı yaz cevap veriyor zatenBen temmuzda 42 olucam. Rapor durumum maalesef ki yokyine de bilgi için teşeklür ederim.
Çok teşekkür ederim bilgi içinCanım ben geçen gün arkadaşım için fiyat aldım instagramdan yazdım 6500tl fiyatı güncel fiyat bu sen de kafana takılanı yaz cevap veriyor zaten
Canim bende de pkos vardı .. ben ikinci tüp bebek denememle hamile kaldım..doktorum Aynur hanimdi..Merhaba liseden beri polikistik over tedavisi görüyorum doktor aynur hanımdan görüşme randevusu aldım tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Benim gibi olup olumlu sonuç alanlar ilk denemede oldu mu ?
İlk denemede çok şükür hamileyimMerhaba liseden beri polikistik over tedavisi görüyorum doktor aynur hanımdan görüşme randevusu aldım tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Benim gibi olup olumlu sonuç alanlar ilk denemede oldu mu ?
Hadi bakalım canim insallah.. mutlu haberlerini alırız ... senin icin de dua edicem bugün...Herkese teşekkürler, Aynur hanımla görüştüm içime sindi açıkcası şimdi sabırla tedavi sürecine giriyorum Allahın izniylen dualarınızı bekliyorum
Hayırlısı olsun canımHerkese teşekkürler, Aynur hanımla görüştüm içime sindi açıkcası şimdi sabırla tedavi sürecine giriyorum Allahın izniylen dualarınızı bekliyorum
Evet yapılıyor , senin tedavi ne oldu ? Canim..Kızlar size bir şey sorucam aynur hanımda yumurta dondurma işlemi yapılıyor mu ?
Canım nasıl gidiyor transferin oldu mu?Herkese teşekkürler, Aynur hanımla görüştüm içime sindi açıkcası şimdi sabırla tedavi sürecine giriyorum Allahın izniylen dualarınızı bekliyorum
İnşAllah canim .. senin için edeceğim..Kızlar daha önce polikistik over hastayım Aynur Hanımda tedaviye başlayacağım yazmıştım çok destek olmuştunuz. İyiki olmuşsunuz, tüm ekip ilk günden itibaren ilgili candan davrandı, her aşamayı adım adım takip etti doktorum, transferim yapıldı heyecanla test gününü bekliyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen. Hepimiz için hayırlısı olsun hakkınızı helal edin her birinize teşekkür ederim
Sezaryen doğum oldu canim, hayır başka doktora gitmiştim...Kızlar bebeğinizi normal doğum mu sezaryen ile mi dünyaya getirdiniz ve doğumunuzu aynur hanım mı yaptı bilgi verebilir misiniz ?