- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
Ben suan Aynur erşahın doktora gidiyorumbenim kendisinde 2 tane basarısız denemem oldu
KaldınızmıAllah razı olsun bu yorumlari duyunca seviniyorum insallah bende hamile kalirim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Merhaba bende sizin sorununuzuzun aynısını yasıyorum ama benım ki polikistik over varBende 24 yasindayim arada duzensis adet yasiyorum muayene etti gecen ay gec adet oldim yumurtam catlamamis kist olmus sag tarafda sol tarafda yumurta var dedi suan kist gever dedi esimin sperm sayisi dusuk daha cok ondan karar verdik. Ama icime sinmeyen birsey var sanki kafamda tam oturmuyor Tabi once Allah takdir edicek doktorlar bir vesile insallah Rabbim bizede nasip eder annelik duygusunu. Yenimi evlisin ben 1 bucuk yillik evliyim tedavinin hangi asamasindasn birde bnde boyle benim gibi ilk olanlarm hislerini ne yasdiklarini ne kadarinin olumlu oldugunu cok merak ediyorum. Insallah iyi gecer tum surecin Hakkinda hayirlisi olsun simdiden.
Merhaba suan sizin sorununuzu yasıyorum tedavi sürecinizi ve nasıl hangı ilaçları aldiniz bilgi verirmisinizKızlar daha önce polikistik over hastayım Aynur Hanımda tedaviye başlayacağım yazmıştım çok destek olmuştunuz. İyiki olmuşsunuz, tüm ekip ilk günden itibaren ilgili candan davrandı, her aşamayı adım adım takip etti doktorum, transferim yapıldı heyecanla test gününü bekliyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen. Hepimiz için hayırlısı olsun hakkınızı helal edin her birinize teşekkür ederim