Tüp Bebek Merkezleri Yrd. Doç. Dr. Aynur Erşahin hakkında

Arkadaşlar ben buradaki tavsiyeler üzerine Aynur hanıma gittim. Kendisi güler yüzlü ve naif. (Özel hastane olduğu için mi acaba Fakat dr her hastasına aslında farklı reçete çıkarması lazım. Dr ve ekibi güler yüzlüler ama seri üretime bağlamış gibi çalışıyorlar bu hiç hoş değil!! Dokturu minimum düzeyde görebiliyorsunuz. Daha doğrusu muhatabınız sıklıkla hemşireler oluyor. Doktor randevusu alıyorsunuz ama 1 saat bekliyorsunuz. Yine transfer günü abartısız 2 saat bekledik ve ogün sakin bir gündü transfer alanında bizden başka kimse yoktu ve yukardada pek hasta yok gibiydi. 2 Embriyomu başka yerden transfer ettim ama transfer öncesinde yumurta ile ilgili inceleme yapılması gerekiyordu bence ama son gün bu inceleme işlemi yapıldı ve 6.gün embriyosu ve orta kaliteli olarak iki tane transfer edildi. Fakat gel gelelim 8.gün test yaptırın dediler test sonucu pozitif dendi ve hamile olduğumu belirttiler iki gün sonra değer düştü 4 gün sonra değer 5’in altına indi. Hemşireyle muhattap oldum maalesef ve üzülme canım vs diye cevap verdi. Acaba kimyasal gebelik mi diye sordum cevap alamadım. Dr ile ilk görüşmemizde benim tiroidim ve astımım olduğunu belirttim. Kişiye göre reçete derken bunu demek istedim. Tiroid testlerime transfer öncesi baktırdım referans değerden bir tık düşük çıktı ve ilaç mg sini düşürdük ama bu süreçte bak transfer yapacağız tiroidlerini kontrol et falan diye bir uyarı almadım ve beta hcg yaptırdığım gün tsh değerlerime baktırdım normalde max 2,5 olması gereken yerde 14,6 olmuş ve bu çok riskli bir durum düşük yada çocuğun zeka gelişimi olabileceğini öğrendik ve hemen endrokronoloji doktoruna gittim dozaj yükseltti. Astımım var transfer öncesi gögüs hastalıkları dr gittim. Sakın 3 ay boyunca hamilelik öncesinde ve transfer sonrasında sakın Nefes açıcı kullanma dedi. Çünkü kullandığım inhaler(nefes açıcı) bronşları açarken rahim ağızınıda anlık genişletiyor ve bu düşüğe sebep olur dedi. Gögüs doktoruna gitmesem bu durumu bilemeyeceğim ve Aynur hocada bu durumu bilmediği için negatif sonuç (neticede negatif sonuç aldım) alacağım. Birde eşimde sperm dna hasarı olabileceğini düşündüm. (Araştırmalarım sonucunda) halbuki her tüp bebek öncesi ve özelliklede sebepsiz infertelite durumlarında erkeğin dna hasarına bakmak gerekli olduğunu öğrendim ama araştırmalarım neticesinde. Ben Aynur hanımı pek tavsiye edemeyeceğim. Dr-hasta ilişkisi yok. Sanki Cumhurbaşkanın huzuruna çıkıyorsun size yeteri zaman ayıramıyor, yoğunluktan... Hemşirelerle muhatap olmanız gerekiyor. Her hastaya farklı şekillerde yoğurt yedirmek lazım. Tüp bebek tedavisine giden yol belki tektir ama her hastanın, hastalık hikayesi farklı olduğu için o hikayeye ilişkin oyuncular seçmek lazım ki başarılı olsun. Bir başarısız deneme varsa ki ben birde başarısız aşılama tedavisinden sonuç aldım bu durumu bir değerlendirmek lazım en basitinden sperm dna hasar testi yaptırabilirsin. Maalesef artık herşey gibi sağlık sektörüde ticaretin bir numaralı kazanç kapısı olmuş olduğundan bu uğurda insanların psikolojiside, parasıda uçup gidiyor. Ve maalesef birşeyleri siz doktorlardan öğreneceğinize kendiniz mesai tüketerek, araştırarak öğrenmek durumunda kalıyorsunuz...

Merhaba bende sizin sorununuzuzun aynısını yasıyorum ama benım ki polikistik over var

Merhaba suan sizin sorununuzu yasıyorum tedavi sürecinizi ve nasıl hangı ilaçları aldiniz bilgi verirmisiniz

2 tane negatif sonucu aldm.kendisinde söylediklerimizin altına imzamı atarm birebir doğru embriyoların taşımayı dusunuyorm tavsiye etmiyorm devlet Hastanesiyle aynı muameleyi görüyorsunuz boşa paranizi harcamyin

We hizmet olarak hiç değişmiyorlar berbat bi ekipler parayı almadan işlem yok ama bilgi verme anlatma detay yok yazık insanların parasına yıllar geçmiş ama kalite olarak hiç değişmemiş hizmetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…