Canım ben de aynur hocanın hastayım, bana micro tese ve ngs ile sağlıklı embriyo seçimi yapılarak trans yapıldı ve hamile kaldım, çok iyi bir doktordur en iyi seçimi yapmışsınAmin inşallah aynur hanima ben de muayene oldum rapor ciktiktan sonra başlıyorum hayirlisiyla
Allah razı olsun bu yorumlari duyunca seviniyorum insallah bende hamile kalirim rabbim hepimizin yüzünü güldürsünCanım ben de aynur hocanın hastayım, bana micro tese ve ngs ile sağlıklı embriyo seçimi yapılarak trans yapıldı ve hamile kaldım, çok iyi bir doktordur en iyi seçimi yapmışsın
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorumAllah razı olsun bu yorumlari duyunca seviniyorum insallah bende hamile kalirim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Basladim tedaviye hayirli olur inşallah rabbim bu yolda emek verenletin hepsine annelik duygusunu tattirsinİnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun bende sabırsızlıkla yarini bekliyorum bugün baya akintim var yumurtlamaya benzedigi için korkuyorum ama dokyoruma güveniyorum♡♡Canım hiç telaşlanma doktoruna güveninşallah yarın çok iyi geçer Buraya yaz lütfen çok merak ediyorum dua edicem bol bol
Tedaviye basladinizmi nasil gidiyor bende dusunuyorum daAllah razı olsun bu yorumlari duyunca seviniyorum insallah bende hamile kalirim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Tedavideyim hala canımTedaviye basladinizmi nasil gidiyor bende dusunuyorum da
Ilk denemenizmi birde yasiniz kac acaba ? Ne kdr oldu baslayali ?Tedavideyim hala canım
İlk deneme 26 yasindayim eylulde basladim uzun protokol kisim var canım senin ne sorunun varIlk denemenizmi birde yasiniz kac acaba ? Ne kdr oldu baslayali ?
Bende 24 yasindayim arada duzensis adet yasiyorum muayene etti gecen ay gec adet oldim yumurtam catlamamis kist olmus sag tarafda sol tarafda yumurta var dedi suan kist gever dedi esimin sperm sayisi dusuk daha cok ondan karar verdik. Ama icime sinmeyen birsey var sanki kafamda tam oturmuyor Tabi once Allah takdir edicek doktorlar bir vesile insallah Rabbim bizede nasip eder annelik duygusunu. Yenimi evlisin ben 1 bucuk yillik evliyim tedavinin hangi asamasindasn birde bnde boyle benim gibi ilk olanlarm hislerini ne yasdiklarini ne kadarinin olumlu oldugunu cok merak ediyorum. Insallah iyi gecer tum surecin Hakkinda hayirlisi olsun simdiden.İlk deneme 26 yasindayim eylulde basladim uzun protokol kisim var canım senin ne sorunun var
Sonuc ne oldu bittimi tedaviniz ?Gittim doktora cumartesi kontrol pazartesi yumurtalarim toplanacak dedi aynur hoca rabbim hayirlisiyla yolunda götürsün isimizi
Ben 4 yıllık evliyim asilamayla nasip olmadu birde tup deneyelim dedik bendeki çikolata kisti esimde sorun yok hala tedavim devam ediyor yarın kontrolum varBende 24 yasindayim arada duzensis adet yasiyorum muayene etti gecen ay gec adet oldim yumurtam catlamamis kist olmus sag tarafda sol tarafda yumurta var dedi suan kist gever dedi esimin sperm sayisi dusuk daha cok ondan karar verdik. Ama icime sinmeyen birsey var sanki kafamda tam oturmuyor Tabi once Allah takdir edicek doktorlar bir vesile insallah Rabbim bizede nasip eder annelik duygusunu. Yenimi evlisin ben 1 bucuk yillik evliyim tedavinin hangi asamasindasn birde bnde boyle benim gibi ilk olanlarm hislerini ne yasdiklarini ne kadarinin olumlu oldugunu cok merak ediyorum. Insallah iyi gecer tum surecin Hakkinda hayirlisi olsun simdiden.
Doktorumdanda memnunum cok şükür tavsiye uzerine basladimSonuc ne oldu bittimi tedaviniz ?
Hangi merkezdi sizinkisi ? Dokrorunuz kimdiDoktorumdanda memnunum cok şükür tavsiye uzerine basladim
Aynur hanim dimi ilk tup bebek denemenizmi olucak of smdiden kafam ypruldu ya gervekden cok stresli bir yol osellikle merkes ve doktor secimiBen 4 yıllık evliyim asilamayla nasip olmadu birde tup deneyelim dedik bendeki çikolata kisti esimde sorun yok hala tedavim devam ediyor yarın kontrolum var
Göztepe medikalpark canim nerde oturuyorsunHangi merkezdi sizinkisi ? Dokrorunuz kimdi