İlk tüp bebek canim aynur ersahinAynur hanim dimi ilk tup bebek denemenizmi olucak of smdiden kafam ypruldu ya gervekden cok stresli bir yol osellikle merkes ve doktor secimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk tüp bebek canim aynur ersahinAynur hanim dimi ilk tup bebek denemenizmi olucak of smdiden kafam ypruldu ya gervekden cok stresli bir yol osellikle merkes ve doktor secimi
Samandırada oturuyorumGöztepe medikalpark canim nerde oturuyorsun
Kac yasindasiniz bnde ilk hangi asamadasinz pekiİlk tüp bebek canim aynur ersahin
Yakinsin bana canim bende kartaldayimSamandırada oturuyorum
26 yasindayim yarin kontrolum var yumurtalrim toplandi yani transfer varKac yasindasiniz bnde ilk hangi asamadasinz peki
Canım ben biliyorum 4.000 olması lazım raporluMerhaba arkadaslar insallah bizde önümüzdeki ay aynur hanima tedaviye baslamayi dusunuyoruz. Aranizda orada raporla birlikte tup bebek yaptiran varmi varsa raporlu fiyati nedir?
Eminmisin başkasida 3500 dediCanım ben biliyorum 4.000 olması lazım raporlu
Belki teşhise göre değişmiştir canım doktorun instagramı var dr.aynurersahin diye, ona dm atsana cevap veriyor, ben oradan ulaşmıştımEminmisin başkasida 3500 dedi
Eminmisin başkasida 3500 dedi
Canım raporu devletten çıkartıyorsun diye biliyorum ama şartları var onları internetten araştır mutlaka daha önce deneyip başarız olman ve evliliğinde de yıl şartı olması lazım, dediğim gb net bilmiyorum seni yanıltmayayım internetten bir baktüp bebek raporu geçiyor mu? raporu nasıl çıkartıyorsunuz?
Zeynep kamilde cikardim ben..tüp bebek raporu geçiyor mu? raporu nasıl çıkartıyorsunuz?
Benimde bir süre olmamıştı bebeğim önce Allahım in sonra doktor hanımın tedavisiyle hamile kaldım kiz bebeğim oldu cok şükür..Arkadaşlar merhaba, şu an hamileyim ve bunu göztepe medical park aynur hn ve ekibine borçluyum. daha önce iki başarısız aşılama denemem olmuştu. on yıllık evliyim ve buna rağmen eski doktorum başarısız denemelerde bir açıklama bile yapmıyordu. Aynur hanıma gittiğimde polikistk olduğumu öğrendim. kendisi çok ilgili bir doktor. lab. olarak da çok ilgili ve deneyimli bir ekibe sahipler. Embriyo takibi döneminde neredeyse 5 gün boyunca aradım ve detaylı olarak bilgiler verdiler. Allaha şükür 3 aylık hamileyim ve kontroller için de aynur hanıma gidiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Onceki denemelwrin nerde olmusdu ?Benimde bir süre olmamıştı bebeğim önce Allahım in sonra doktor hanımın tedavisiyle hamile kaldım kiz bebeğim oldu cok şükür..
Zaten 2 defa yaptirmistik ilki marmara eğitim arastirma da ikinciside medical park cnmOnceki denemelwrin nerde olmusdu ?
Insallah cnm dua etÇok sağol cnm..bende adet düzensizliği vardı yaşım 28 .Tedavin hayirli olsun güzel haberlerini aliriz inşallah
Hayiri olsn kac yasindasn cok ozel degolse sorununuz neydi? Bnde once aynur hanima gttim ama icime sinmeyen seyler oldu bahceci umutta tedaviye baslicam bu ay