Yozgat///66

Günaydın kızlar, cadı kızımın gece hayatı yüzünden epey uykusuz ve yorgunum, öğleden sonra izin alıp hooop eve damlıyorum insallah, öptüm hepinizi...

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?....walla burada hava çok güzel pazar günü bende girdim denize ilk başta soğuktu sonra alıştım yüzdüm,yüzdüm,yüzdüm.....

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?....walla burada hava çok güzel pazar günü bende girdim denize ilk başta soğuktu sonra alıştım yüzdüm,yüzdüm,yüzdüm.....

hg laleciğim...ohh harika yapmışsın ne güzel stres atmışsın...

Günaydın kızlar, cadı kızımın gece hayatı yüzünden epey uykusuz ve yorgunum, öğleden sonra izin alıp hooop eve damlıyorum insallah, öptüm hepinizi...

rabbim bağışlasın meleğini canım...allah gücünü ve sabrını artırsın ...:)))

amin yasemin-66, Allah'ım tüm dileklerini kabul etsin canım benim, bende tüm kalbimle dua edicem senin için:Saruboceq:...

ascığım listede duanı görünce çok mutlu oldum...rabbim gönlünden geçeni versin...yavrunu eşini sana bağışlasın...öpüyorum seni...:1hug:

Bende Yozgatliyim hem$erilerr kaydirigubbakcemile3
Yozgatin yerkoyunden .. kaydirigubbakcemile2
ama kendimi yozgatli hissetmiorum pek oralari gitmedigimzlen dolayi herhalde..:1no2:
insAllah bu yazin gelicez ve gezcez :Saruboceq:sırnaşık şey

şirine ve seykan hoşgeldiniz arkadaşlar.bende sorgunluyum çok memnun oldum.topiğimize uğramayı ihmal etmeyin.

Günaydın arkadaşlarım.
öncelikle sizlere özür borçluyum
sessiz sedasız çekip gittiğim için.
kendimi dinlemem gerekiyordu
sebebi bana kalsın,
sizleri çok özledim.
beni merak ettiniz biliyorum.
tekrar tekrar özür diliyorum.
belki eskisi kadar çok sizlerle olamayacağım ama
söz bir daha sessizce gitmeyeceğim. en azından vedalaşıpda giderim gidersem eğer..
sizleri çok seviyor ve öpüyorum canım arkadaşlarım..

sorun her neyse en kısa zamanda halledersin insallah dağ çiçeğim, Allah yardımcın olsun...seninle aynı ildeyiz, bir seye ihtiyacın olursa ben her zaman yanında olurum...

Günaydın arkadaşlarım.
öncelikle sizlere özür borçluyum
sessiz sedasız çekip gittiğim için.
kendimi dinlemem gerekiyordu
sebebi bana kalsın,
sizleri çok özledim.
beni merak ettiniz biliyorum.
tekrar tekrar özür diliyorum.
belki eskisi kadar çok sizlerle olamayacağım ama
söz bir daha sessizce gitmeyeceğim. en azından vedalaşıpda giderim gidersem eğer..
sizleri çok seviyor ve öpüyorum canım arkadaşlarım..

ablacım bizde seni çok özledik inan.topiğimiz öksüz gibi kaldı valla.inşallah sağlık problemi değildir canım.bizde seni çok seviyoruz.

Back