naber hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım kaydirigubbakcemile5
Elmas bak beni yakaladın.. burdayım.sen neler yapıyorsun..kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım kaydirigubbakcemile5
hepinize keyifli pazarlar güzel hanımlar ben yürüyüşe cıkıyorum gelen olursa beklerim havanın maşallahı var :))
günaydın hemşolarım...nasılsınız....dağçiçeğim bu aralar herkes yoğun galiba gelen giden yok...öpüyorum seni...
günaydın kızlar,
günaydın yasemicim..evet galiba kızlar meşgul,,sen yarından itibaren yoksun demi,özlücez seni,,:1hug:
evet canım 20 nisanda başlayacağım işe...o tarihe kadar eğitimde olacağım ama ara ara girerim yalnız bırakmam sizleri canım...:1hug:
tmm canım özletme kendini..
tatlişkom ben şimdi çıkmalıyım..
acug kuföre neyim gideyim.. gendime bagayım..:dilcikar:
yarın ve cuma günü gezmem var.. gerçi güzelim ama yinede kendime bakayım demi.şekerim..hihoyyyta.s.
sizede günaydın güzeller güzeli yozgatın gülleri.
bugün kızımın doğumgünü 4 yaşına giriyor misafirlerimiz gelecek farklı pasta tariflerine bakıyordum bir uğrayım dedim hepinizi öpüyorum canlar.
emoşum yiğenimin dogum günü kutlu olsun.. nice senelere inş..öp bizim için..sizede günaydın güzeller güzeli yozgatın gülleri.
bugün kızımın doğumgünü 4 yaşına giriyor misafirlerimiz gelecek farklı pasta tariflerine bakıyordum bir uğrayım dedim hepinizi öpüyorum canlar.
merhaba hemşolar nasılsınız iyimisiniz öpüldünüz hepiniz a.s.