Yozgat///66

günaydın hemşolarım...nasılsınız....dağçiçeğim bu aralar herkes yoğun galiba gelen giden yok...öpüyorum seni...

evet canım 20 nisanda başlayacağım işe...o tarihe kadar eğitimde olacağım ama ara ara girerim yalnız bırakmam sizleri canım...:1hug:

tmm canım özletme kendini..
tatlişkom ben şimdi çıkmalıyım..
acug kuföre neyim gideyim.. gendime bagayım..:dilcikar:
yarın ve cuma günü gezmem var.. gerçi güzelim ama yinede kendime bakayım demi.şekerim..hihoyyyta.s.

tmm canım özletme kendini..
tatlişkom ben şimdi çıkmalıyım..
acug kuföre neyim gideyim.. gendime bagayım..:dilcikar:
yarın ve cuma günü gezmem var.. gerçi güzelim ama yinede kendime bakayım demi.şekerim..hihoyyyta.s.

özletirmiyim hiç bir telefon kadar uzağındayım senin...kolay gelsin canım evet güzelsin ama bakımlıda ol tatlım...

sizede günaydın güzeller güzeli yozgatın gülleri.
bugün kızımın doğumgünü 4 yaşına giriyor misafirlerimiz gelecek farklı pasta tariflerine bakıyordum bir uğrayım dedim hepinizi öpüyorum canlar.

bugün kızımın doğumgünü 4 yaşına giriyor misafirlerimiz gelecek farklı pasta tariflerine bakıyordum bir uğrayım dedim hepinizi öpüyorum canlar.

küçük hemserimizin dogum gününü kutlarim canim.
yeni ya$i hayirli olsun ins. a.s.:nazar:
bu arada selam herkesciklereee

emoşum yiğenimin dogum günü kutlu olsun.. nice senelere inş..öp bizim için..
merhaba hemşolar nasılsınız iyimisiniz öpüldünüz hepiniz a.s.

selam elmas...a.s.

artisst,dağ çiçeğim teşekkürler canlarım.
kızlar havalar ısındıkça bizim hemşoların evde durduğu yok heralde.baksanıza gelen giden yok pek.

Günaydınlar,,,:kahve:
Cumanız mübarek olsun...
emoş evet havalar ısındıkça ,kendimizi dışarı atıyoruz.. kış boyu eve kapandık kaldık..şimdi gezme zamanıı.gamyoncuiremsu
a.s.

Back