merhaba nasilsiniz kaydirigubbakcemile5
çok şükür iyiyiz sevdacım sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba nasilsiniz kaydirigubbakcemile5
sorun her neyse en kısa zamanda halledersin insallah dağ çiçeğim, Allah yardımcın olsun...seninle aynı ildeyiz, bir seye ihtiyacın olursa ben her zaman yanında olurum...
yasemin-66 ve dağçiçeğim,
kızlar dualarıma sizide ekledim, Allahım kabul eder insallah...öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3
selam kızlar..
nasılsınız.
yasemincim özledim seni kankammmmm.:teselli:
sende farketmişindir.. pc yavaş yavaşdan ısınıyorum okiş..anlarsınya..
msn çok açmıyorum..zamanla..Şeniz
emoşum.. as66,,kızlar sizler nasılsınız..a.s.
Günaydın şekerler..
kimseler uğramamış..
açılışı ben yapayım.
Gününüz dünden daha güzel geçsin..
öncelikle ruh ve beden sağlıgınız iyi olsun..
yuvanızdan huzur cebinizden paracıklar hiç eksik olmasın.. çalışan arkadaşlarımıza işlerinde kolaylıklar..Şeniz
günaydın yozgatın gülleri,
bende hersey iyi anneciğim yanımda mutluyum daha ne olsun:teytey:
dağçiçeğim burdanda selamlaşalım hayatım,yaseminim nasılsın canım,diğer hemşolarada selamlar...a.s.
as66,dua bölümünde benim için dua etmişin..
sana ne kadar teşekkür etsem az..Rabbim senden razı olsun.. inş seninde yasemin'ciğiminde emoşumunda dilek ve duaları kabul olur.
amin hayatım Allahım hepimizin gönlüne göre versin...Allah hepinizden razı olsun,şurda gönülden selamlasmak,birbirimizi düsünmek kadar güzel bisey varmı?
iyiki üye olmusum buraya, iyiki varsınız hatunlar...alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
ohh ellerinize sağlık dağçiçeğim bizim yerimizede yiyin diycem ama kıyamam...kilo yapar:)