Yozgat///66

dağ çiçeğim,yaseminim,as66 ve diğer canlar hepinizin yuvasından huzur,bereket,sevgi,saygı eksik etmesin rabbim.ilk fırsatta şu dua bölümüne bende uğrayacam şimdilik hoşçakalın ablalalrım.
mantı canım çekti valla off şimdi kim yapacak bunu ya:)

amin emoşcum, Allahımda sana keske dediğin tüm güzellikleri nasip etsin canım,
aksama gel bizde yiyelim mantıyı kız,buzlukta yapılmısı var:) olmazmı:))

günaydın yozgatın gülleri,
bende hersey iyi anneciğim yanımda mutluyum daha ne olsun:teytey:
dağçiçeğim burdanda selamlaşalım hayatım,yaseminim nasılsın canım,diğer hemşolarada selamlar...a.s.

gözün aydın aslıcığım annecigine kavuşmuşsun benim için öp onu :))darısı bana çok özldeim onları:çok üzgünüm: ben iyiyim tatlım yarın tatil çok mutluyum...öpüyorum seni :)):1hug:

dağ çiçeğim,yaseminim,as66 ve diğer canlar hepinizin yuvasından huzur,bereket,sevgi,saygı eksik etmesin rabbim.ilk fırsatta şu dua bölümüne bende uğrayacam şimdilik hoşçakalın ablalalrım.
mantı canım çekti valla off şimdi kim yapacak bunu ya:)

güzel dilek ve duaların için kocaman amin tatlım....:1hug:

gözün aydın aslıcığım annecigine kavuşmuşsun benim için öp onu :))darısı bana çok özldeim onları:çok üzgünüm: ben iyiyim tatlım yarın tatil çok mutluyum...öpüyorum seni :)):1hug:

sagol hayatım,darısı sana olsun tez zamanda...:Saruboceq:
3 gün tatil ne güzel,p.tesi görüsürüz kızlar, nete giremem o günlerde,anacığımla hasret gidericem biraz...hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın
Rabbim sizleride sevdiklerinize kavuştursun insallah...hosçakalın...kaydirigubbakcemile3

amin emoşcum, Allahımda sana keske dediğin tüm güzellikleri nasip etsin canım,
aksama gel bizde yiyelim mantıyı kız,buzlukta yapılmısı var:) olmazmı:))

ay canım arkadaşım mantı olsunda hiç farketmez.sana iyi tatiller anneni bırakma gelmişken doya doya kalsın.öpüyorum.

selam hemşolarım...Şeniz
3 gün tatil hava süper ohhh,,
eşimle çarşıya gittim gezdik dolaştık..
güzel bir gün geçirdim...
umarım sizlerinde günü güzel geçiyordur,,hihoyyyt

selam canlar nasılsınız?burda hava hala soğuk kışlıkları kaldıramadık bir türlü.hepinize sevgiler iyi tatiller.

kızlar günaydın, nasılsınız görüsmeyeli?bende durumlar iyi,3 gün tatilin tadını cıkardım sevdiklerimle...:sm_cool::teytey:
burda hava berbat, aksam eve nasıl döncem düsünüyorum kara kara:uhm:
sizden naber??

selam canlarım..ay anca girebildim siteye sinir oldum bağlanamadım bi türlü...öpüyorum hepinizi :))

selam kızlar herkese merhaba bende yozgatlıyım topiği yeni gördüm benide aranıza alın biraz baktım ama yozgatta oturan yok galiba herkes gurbette girerim artık bende şimdiden tanıştığımıza memnun oldum

selam kızlar herkese merhaba bende yozgatlıyım topiği yeni gördüm benide aranıza alın biraz baktım ama yozgatta oturan yok galiba herkes gurbette girerim artık bende şimdiden tanıştığımıza memnun oldum

hoşgeldin eyşancığım artık aramızdasın zaten.sen ankaradasın galiba.yozgat merkezlimisin?

tatilden dönen bacılar sizde hoşgeldiniz as annen gittimi canım?

merhaba kızlar, eyşancım hosgeldin hemşerim.
annemi gece yolcu ettim emoşcum :a015:çabuk geçti anneciğimle günlerim, olsun annelerimizin canları sağolsun dimi...
bu arada siteye cok zor bağlandım birtek bendemi sorun var?sinir etti yaaa...:bbo:

günaydın.kızlar.. :kahve:
kaç gündür net bağlantısında sorun vardı..delikafadulden geldim geldim..kaydirigubbakcemile4
ne var ne yok bakimyerimseniben neler kaynattınız ben yokken..Şeniz

yasemin ,emoş,as66,kızlar hu hu nerdesiniz..hihoyyytuyanın bakimm sabah sporuna hop bir ki hop bir ki..hihoyyythihoyyyt
EYŞAN0066,hoş geldiniz..

Back